Magazin
56 ogledov

Letos silvestrujte med rjuhami!

vroča zgodbica seks strast
1/13
Shutterstock
Najdaljša noč v letu naj bo zabava samo za vaju, ki je ne bo nikoli pozabil ...

Vprašanje, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu, je v decembrskem času med najbolj pogostimi. Ste med tistimi, ki se jim res ne ljubi stiski na mestnih trgih, praznovati v svetovnih prestolnicah ali gostiti zabave s številnimi gosti? Mnogi na silvestrovo namreč ne dajo veliko in jim predstavlja le še eno zabavo več. A zakaj ga letos ne bi preživeli le z eno osebo, s svojo boljšo polovico. In s tem ne mislimo na stiskanje pod odejo pred TV sprejemnikom, temveč na nepozabno zabavo, ki vama bo za vedno ostala v spominu. Letos se od starega leta poslovite z vročo zabavo, na katero sta povabljena le vidva!

Seksi bojevnica ali vroča Ga. Božička

Vroča galerija, ritke, erotično, božič | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Žgečkljivo vabilo naj bo vaše oblačilo. Nič ne draži bolje kot seksi namig. V pisarno ali domov mu kakšen dan pred novim letom pošljite lično pošiljko, v kateri naj se skriva vaša »uniforma« za najdaljšo noč v letu, zraven pa pripišite, da ga na silvestrovo vabite na zabavo čutnih presenečenj. V erotičnih trgovinah lahko izbirate med številnimi prazničnimi kostumi ali pa se s pomočjo pripomočkov, kakršne smo izbrali mi, prelevite v seksi bojevnico. Le kdo se ne bi veselil zabave s tako vročo gostiteljico?

Čutno praznovanje

Načrt za hedonistična nebesa. Čeprav je včasih kaj lepo prepustiti naključju, je vseeno pomembno, da skujete manjši načrt. Za vašo seksi opravo je poskrbljeno, na vsaki zabavi, tudi erotični, pa ne sme manjkati kaj za pod zob. Zabavo pričnita z jedmi iz špargljev, ostrig, bazilike, čokolade ali mandljev, ki delujejo kot afrodiziak. S polnimi želodčki je čas za počasno akcijo, zato večer nadaljujta z eno izmed erotičnih igric. Nam je všeč seksi igrica, ki se jo igra s priloženo temno in belo čokolado, fantazijska igra, ki vsebuje kartice z vročimi navodili, ali igralne karte v stilu romana 50 odtenkov sive, zraven katerih dobite bič, veze za roke in prevezo za oči. Akcijo lahko nadaljujeta v banji z igrivimi mehurčki, namesto ognjemeta, pa si ob polnoči nadenite svoj zapeljivi kostum in plešite samo zanj.

Darilo poželenja

Seksi božič, vroča galerija, božič, seks, erotično | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Darilo ali … naj fantazija traja vse dni v letu. Brez obdarovanja v tem letnem času ne gre, a vam za darilo ni potrebno zapraviti premoženja, da bi ga neskončno osrečili. Pripravite mu škatlo fantazij, vanjo naj na listke zapiše vse svoje skrite fantazije, vi pa mu obljubite, da jih boste z naključnim žrebom v prihodnjem letu pridno izpolnjevale. Zapeljivo darilo je lahko tudi lopatka za šeškanje, ki ji osebno noto vdihnete z vgraviranim posvetilom. Če vseeno želite seči globje v žep, pa mu podarite luksuzni vibrator za pare, ki je celo malce egoistično darilo, saj bosta v njem uživala oba.Pripisi k fotkam:Usnjena lopatka za šeškanje X Play, 29.95 €

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.