Magazin
11 ogledov

Letošnji festival družin bo v Postojni!

Kolesarili boste lahko od Postojnske jame do Predjamskega gradu. Žurnal24 main
Tako kot lani ob istem času bo tudi letos v Postojni Festival družin z osrednjo tematiko Naložba v odnose za največje donose.

Po uspehu lanskoletnega festivala, ki se ga je udeležilo šest tisoč članov slovenskih družin, skupnost iskreni.net v sodelovanju s KD Življenje tudi letos ob mednarodnem dnevu družine pripravlja še bolj pester družabni, otroški, izobraževalni in športni program, ki bo v nedeljo, 18. maja, med 10. in 17. uro pred Postojnsko jamo.

V festivalskem programu se bodo zvrstila znana glasbena imena, med njimi prenovljeni Čuki, Adi Smolar in Damjana Golavšek. Na okrogli mizi z naslovom Naložba v odnose za največje donose pa bodo uveljavljeni gostje iz gospodarstva, glasbe in stroke spregovorili o tem, kako se v različnih položajih izplača vlagati v družino in odnose v njej.

 

Preberite še:

 

 

Dogodku bodo prisostvovali tudi drugi zanimivi gostje. Ena od teh je nedvomno trenutno najbolj znana mediatorka na svetu Lisa Parkinson iz Velike Britanije. Poleg nje pa bodo slovenski strokovnjaki s področja odnosov, vzgoje in osebnostne rasti predstavili svoj pogled na negovanje odnosov v različnih obdobjih človekovega življenja.

Posebno skrb bodo posvetili otroškemu programu, družine pa bodo lahko kolesarile od Postojnske jame do Predjamskega gradu. Program in druge podrobnosti o festivalu lahko najdete tudi na http://festival.iskreni.net .

Naj se tudi letos sliši glas družin!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.