Magazin
82 ogledov

Lidija iz Kmetije o sinovi nesreči

Lidija Požek Planet TV
Lidija Požek iz Kmetije tisti dan doživela velik šok.

Lidija Požek, ki je ponosna mama treh sinov, je kot druga tekmovalka zapustila šov Kmetija: Nov začetek. V intervjuju, ki ga bomo objavili jutri, nam je med drugim zaupala, da je imel njen sin hudo prometno nesrečo. Na mokri cesti je izgubil oblast nad vozilom, trčil v ograjo, nakar je avto dvakrat obrnilo.

"Po nesreči me je takoj poklical. Bilo je sredi noči in rekel je, naj pridem, ker je naredil totalko. Ko sem prišla na kraj nesreče, sem sina našla na tleh pred policijskim avtom, pokritega čez glavo, kot bi bil mrtev. Si predstavljate, kako je mami, ko tako vidi otroka?“ je za Žurnal24 povedala nekdanja tekmovalka resničnostnega šova.

Lidijin sin je po telefonskem pogovoru izgubil zavest in padel iz policijskega avta. Ker niso vedeli, ali ima mladenič notranje poškodbe, ga policisti niso upali premakniti. "Nesreča se je zgodila februarja. Bilo je mrzlo, zato je neka gospa, ki je videla, kaj se je zgodilo, prinesla odejo, s katero so ga pokrili. Jaz sem se ravno takrat pripeljala in videla pokritega sina. Z mano je bilo konec... Policist je prišel do mene, me prijel pod roko in mi rekel, da se na srečo ni zgodilo tisto najhujše in da so morda res malo čudno odreagirali.“

Lidijin sin je utrpel le lažje poškodbe, njegova prijatelja pa sta nesrečo preživela brez praske.

Komentarjev 1
  • Fucky 15:56 20.september 2016.

    Kot da sin že ni dovolj kaznovan, ker ima takšno mati !!!