Magazin
30 ogledov

Lidija se spet krega, pljuva po Ukrajini

Lidija kmetija Planet TV
Na Kmetiji: Nov začetek je glavna, ki meša štrene, Lidija. Tokrat se je kregala z Ganno, ki je po Lidijinem mnenju hlev zelo slabo očistila.

Kmetovalci so na Zapalni zdaj že malo več kot deset dni in že nekajkrat so zavrele strasti. Glavna pri mešanju štren je zagotovo Lidija, ki mora nenehno imeti zadnjo besedo. Zdaj se je sporekla z Ganno zaradi čistoče hleva.

Izjavila je, da je Slovenija veliko bolj napredna od Ukrajine in da ne ve, kako je s higieno tam ter da je za slovenska merila Ganna hlev počistila zelo slabo. "Ukrajina ni še tako razvita, kot je Slovenija. Če ona misli, da je to počiščeno za Slovenca … Ki smo pametni in delovni ljudje. To ni to," je povedala Lidija.

Glava družine Senad je želel prepir umiriti, a mu ni uspelo. Zmedeno se je umaknil, saj ni več vedel, kaj se dogaja in v čem je problem.

To, da je Lidija glavna prepirljivka so ugotovili tudi njeni sotekmovalci. "Ne razumem, zakaj se njo nenehno izpostavlja, da vse zna. Ona ni nič!“ je v izjavi povedal Matjaž.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:39 14.september 2016.

    "Ukrajina ni še tako razvita, kot je Slovenija. "Kako bi se pa ti počutila če bi bila iz Ukrajine? Če bi ti nekdo to vrgu pod nos ko kej ne bi naredila tko k je treba? Pa vsak kdaj ...prikaži več pride v situacijo ko česa ne naredi 100% kot bi moral. Sej smo vendarle ljudje.Veš to je zelo grdo..ker napadaš njeno državo; iz kje prihaja. Hvališ Slovence..ok ampak kaj k jih hvališ na izrazito grd nacionalističen način. Sej je lepo da si ponosna na Slovenijo ampak ne more bit to na račun nespoštovanja ljudi iz drugih držav. Ukrajina je slovanska; vsaj malo smo si v sorodu; lahko bi mel mal več spoštovanja. Že zarad empatije do Ukrajincev. Kakšen človek pa si če hočš vsakega stret za vsako ceno tud na najbolj primitiven način....to nisi človek to so pošast.

  • Five 21:23 13.september 2016.

    Domov!

  • micika 13:26 13.september 2016.

    vse lidije so iste vam povem,glavne povsod,pametne da jim kr škodi...mislim da jih ime tolče po glavi,pa še bjond je povrhu