Magazin
49 ogledov

Lili mora biti zadovoljna

Lili Žagar
1/4
Planet TV
Borisu Arivukovič, ki oblikuje obleke, ki jih bo v šovu Bilo je nekoč nosila Lili Žagar, obljublja veliko barv in čipke.

Oblikovalec Boris Arivukovič že komaj čaka prvo oddajo, da bo videl, kako bodo obleke, ki jih je oblikoval za Lili Žagar, videti na televiziji. Voditeljica bo nosila obleke, ki bodo zmes vsega, pravi. "Uporabili bomo zelo močne, bogate barve, na primer žlahtno modro, zeleno, rdečo, oranžno. Kombinirali bomo z zlato, bakreno čipko, bleščicami. Uporabili bomo svilo in neke večne materiale," je povedal. "Glede na to, kakšna je scenografija, je treba poskrbeti za barvni kontrast." 

Pripravili bodo nekje med 15 in 17 videzov, saj naj nobene od oblek Lili ne bi nosila dvakrat. In kako ji všeč, kar so do sedaj pripravili za njo? "Že po izrazu na obrazu človeka, mi je takoj jasno, ali je dobro ali ne. Lili se zaenkrat smeje," je dejal Arivukovič, ki poudarja, da je njegovo delo opravljeno šele takrat, ko je stranka zadovoljna. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.