Magazin
65 ogledov

Lili Žagar se vrača

lili žagar Planet TV
Lili Žagar bo spet vodila resničnostni šov.

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da bo Lili Žagar vodila novi resničnostni šov Bilo je nekoč, ki ga bodo na Planet TV predvajali spomladi. V igri za mesto voditeljice tega šova naj bi bila po naših podatkih tudi Jasna Kuljaj, a so se vodilni odločili, da Jasna ostaja pri oddaji Brez cenzure. Planet TV na naše poizvedovanje še ni podal odgovora.

Lili je s televizijskih ekranov izginila junija, ko je Planet TV ukinil oddajo Moj dragi zmore, ki jo je vodila z Markom Potrčem. Takrat so povedali, da Potrč ostaja voditelj oddaje Galileo, glede Lili pa: "Ostanimo še malo skrivnostni."

Lili ima z vodenjem resničnostnih šovov bogate izkušnje. Vodila je POP TV šov Kmetija išče lastnika in tudi Gostilno išče šefa. Po prestopu na Planet TV je vodenje Gostilne prevzel Boštjan Romih.

POP TV še brez voditelja

Spomladi pa se ne začenja le šov Bilo je nekoč, ampak tudi druga sezona Big Brotherja. Kdo ga bo vodil, še ni znano. POP TV pravi, da voditelja ali voditeljice še niso izbrali, zagotovo pa to ne bo Ana Maria Mitić, ki je vodila lanskoletno sezono, saj je odšla naza naj RTVS.

Komentarjev 1
  • svašta 10:58 13.januar 2016.

    obe s Kuljaj antipatične in negledljive do konca...