Magazin
94 ogledov

Ljubezen po domače: "O prijavljenih ženskah lahko govorim samo v presežnikih"

tara zupančič, tanja postružnik POP-TV-2
Poptevejevi voditeljici Tanja Postružnik Koren in Tara Zupančič si delita strast do konjev.

Na Pop TV bo to jesen romantično, saj se začne šov Ljubezen po domače, ki se ga še zlasti veseli voditeljica Tanja Postružnik Koren. "Razpoloženje osmerice naših fantov, moških s podeželja, ki iščejo 'ta pravo', je zelo dobro. Njihova predstavitev je uspela in življenje se jim je zaradi naših kamer kar malo spremenilo. O prijavljenih ženskah pa lahko govorim samo v presežnikih! Njihove zgodbe, zanimanja, kariere, osebnosti so zares navdihujoče!“ je Tanja povedala za Žurnal24. Voditeljica bi se verjetno zelo dobro počutila pri kandidatu Mateju Ruparju, saj ima konje. "Konje imam zelo rada, vendar zadnja leta ne jezdim več redno. Najraje imam jezdenje po pokrajini, saj v maneži ne čutim toliko svobode. Ko sem bila otrok in kasneje najstnica, sem kot Pika Nogavička (op. Pikin Festival v Velenju) z lipicancem, ki sem mu z vodnimi barvami pred predstavo narisala dodatne črne pike, prejezdila kar nekaj prizorišč po Sloveniji. Moji konji so bili vselej miroljubni in zelo vodljivi, da sem lahko jezdila v paradah in med najmlajšimi, kdaj pa kdaj sem zraven na konjskem hrbtu peljala tudi kakšnega otroškega oboževalca Pike Nogavičke.“

Nad šovom in veličastnimi konji je navdušena tudi voditeljica Pop Ina Tara Zupančič, ki jezdi že od otroštva. "Odraščala sem na vasi, zato mi je to okolje bolj blizu kot mesto in se v njem tudi zelo dobro počutim. Obožujem naravo in živali, vedno se rada vračam nazaj "domov." Podeželje ima svoj čar, svojo iskrenost in preprostost,“ pravi visokorasla lepotica, ki v šovu Ljubezen po domače vidi prav poseben čar. "Kakršen koli šov ali oddaja, ki ljudem pomaga najti ljubezen, je dobra oddaja. Ljudje smo si pač različni in prav je, da imamo vsi možnosti, da po svoje zasijemo. Nekateri najdemo čar v resničnostnih šovih, spet drugi pa v samotnih in skritih kotičkih,“ je povedala in dodala, da se sama v resničnostni šov nikoli ne bi prijavila, ker "ni material takšne šove“.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.