Magazin
29 ogledov

Ljubezenske težave zaradi nereda doma

parcek dve 325 Žurnal24 main
Starodavna kitajska veščina zatrjuje, da je nered v stanovanju tesno povezan s stagnirajočo energijo v prostoru.

Če so področja vašega doma, povezana z romanco, neurejena, se ne čudite, če je prizadeto tudi vaše ljubezensko življenje. Posebno pozornost velja posvetiti spalnici, prostoru okoli vhodnih vrat in območju, ki po feng šuiju pripada razmerju.

Urejena spalnica sprošča
Spalnica je močno povezana z intimnim romantičnim razmerjem. Nered v tem delu doma lahko prispeva k utrujenosti, razdražljivosti, pomanjkanju osredotočenosti in težavam s spanjem, kar zagotovo ne vpliva dobro na odnos. Če ste samski, razmetana spalnica otežuje sklenitev novega razmerja – zastala energija namreč preprečuje, da bi v svoje življenje pritegnili koga novega. In to še preden potencialni partner sploh vidi, v kakšnem neredu živite! Pospravite torej spalnico in iz nje potisnite vso nakopičeno energijo.

Vhodna vrata naj se odpirajo tekoče
Drugi pomemben dejavnik, ki vpliva na težave v ljubezni, je območje okoli glavnih vhodnih vrat. Ta imajo najmočnejši vpliv na pretakanje energije v domu. Tako kot ne morete jesti, ne da bi odpirali usta, tudi v stanovanje ne morete vstopiti, ne da bi pred tem odprli vrata. Feng šui vhodna vrata povezuje s priložnostmi. Če se vztrajno trudite koga spoznati, a žal brez uspeha, počistite nered okoli vrat. Ta naj se odpirajo tekoče, brez zatikanja, predvsem pa v celoti. Kup krame, ki se nahaja za njimi, čim prej odstranite. Če ste v razmerju, zatrpana vhodna vrata povzročajo občutek dolgočasja in rutino. In nasprotno – vhodna vrata, ki se na široko in tekoče odpirajo, so prvi korak k romantičnemu in prijetnejšemu razmerju.

 

Preberite še:

Področje razmerja zbuja strast
"Bagua" v feng šuiju predstavlja zemljevid energetskih vplivov na prostor. Stanovanje razdeljuje na devet predelov, pri čemer področje razmerja spada v skrajni jugozahodni del vsakega doma. Nered v tem delu ali prostoru lahko zaduši strast in intenzivnost ljubezenskega razmerja. Poznate občutek depresije, neučinkovitosti ali brezvoljnosti? Prav takšno je lahko vaše ljubezensko življenje, če omenjeno območje v stanovanju napolnjuje nesnaga. Posvetite mu več pozornosti! Pospravljeno stanovanje seveda še ne pomeni, da se bodo težave rešile same od sebe, zagotovo pa urejeni prostori predstavljajo bistveno boljšo duševno in čustveno podlago za njihovo reševanje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.