Magazin
567 ogledov

Ljubimca šla na skrivno potovanje

par ljubimca seks erotika golota Shutterstock
Bilo je na nek siv petek, ko je lilo kot iz škafa. Menil sem, da bo moj zmenek zamudil, a je prišla tako kot je obljubila.

Stal sem pri vhodu v hotel, ko je čez cesto ustavil taksi. Tako je lilo, da sem jo komaj prepoznal, ko je stopila iz avtomobila, brez dežnika in se napotila proti meni. Bilo mi je hudo zanjo, ko je bila iz koraka v korak videti drugačna. »Oprhana,« je kljub vsemu dobre volje dejala, ko je končno prišla pod streho. Oblačila so se prilepila na njeno telo, dolgi skodrani lasje pa so postali ravni kot velik slap. Sam bi bil na njenem mestu verjetno precej slabe volje, ona pa je ostala nasmejana in kar žarela v svoji lepoti. »No, me boš kar pustil stati takole?« se je zasmejala. »Od riti mi teče.«
Za trenutek sem pomislil na tisto njeno majhno, seksi ritko … mmm. »Greva gor, v moji sobi se boš osušila, suhe cunje pa tako imaš s seboj,« sem namignil na potovalko. »Mhm,« je zamrmrala in pustila mokre stopinje za seboj.

V mojem apartmaju se je slekla, se še enkrat oprhala in me poklicala v kopalnico. Nesel sem ji svežo brisačo, ona pa se je prikupno smehljala izpod prhe in povsem brez sramu kazala svoje lepo telo. »Brisačo si mi prinesel? Lepo od tebe, ampak jaz si želim nekaj drugega.« Uf, že ob tej uri? Sem pomislil pri sebi in bil vesel izziva. Kmalu sem še sam drugič tisto jutro stal pod prho. Tokrat budnejši in s povsem drugačnimi potrebami kot pred kako uro. »Torej, danes potujeva?« je vprašala in medtem stiskala mojega junaka v pest. »Seveda, komaj čakam. Sobo imava še do dveh.« Pogledala me je naravnost v oči, se me dotaknila s konico prifrknjenega nosu, ter me poljubila na usta. Potem je z roko usmerila vse večjega tiča proti sebi in ga nastavila pod mucko, s katero ga je pričela izzivalno božati.

»To je pa še veliko časa, mar ne?« je rekla in njen obraz je pričel izginjati izpred mojih oči.
Vrh tiča je zajela prijetna toplota, ki se je počasi in enakomerno razlivala po celotnem udu. Z eno roko se ga je še vedno oklepala, z drugo pa zgrabila za mojo ritnico. Sprva ga je v usta jemala malo po malo, potem pa vse več, dokler v nekem trenutku nisem imel korenjaka globoko v njenem žrelu. Ta del je noro dobro obvladala in pomislil sem na to, kako lepo nama bo deset dni v Južni Ameriki. Ko mi je postajalo najlepše in mi je pričelo moda vleči v notranjost, je nenadoma prenehala. Njen obraz se je znova pojavil pred menoj in ustnice, ki so pravkar še objemale mojega korenjaka, so se našobile v poljub. »Hočem, da mi delaš tisto,« je rekla in potegnila brisačo z obešalnika. Površno sva se otrla vanjo, potem pa šla v sobo. Postelja je bila že pospravljena, a naju to seveda ni motilo. Legel sem pred njo in ona preko mene tako, da mi je zadnjico spustila nad obraz. Vedel sem, kaj misli s tistim »Hočem, da mi delaš tisto«.

Želela je čutiti moj jezik v svoji muci, medtem ko golta mojega junaka in me vnovič prepričuje, da je najboljša zame. Sesala mi je moda, jih nežno božala med prsti, potem pa znova posesala tiča v svoja usta in ga obdelovala, vse dokler mi v njih ni prišlo. Izlil sem vse, kar sem imel in še dušo zraven. Zajemal sem zrak, kot bi ga bilo v sobi premalo in vse mišice na telesu so se mi napele, potem pa počasi, zelo počasi popuščale. Iz stanja omame sem se prebudil v prizor, ko je bil ob mojem obrazu zopet njen angelski nasmešek in se je z zadnjico že spuščala nad kamenega junaka. Skelelo me je za znoret, a se nisem pritoževal, ko ga je objela s svojo vročično češpljico in se strastno nasadila nanj. Mislim, da ji je všeč, ko me dobi tako občutljivega, da nemočno ječim ob vsakem njenem gibu. Kmalu sem bil tisti stari in ji dokazal, da nama vsekakor ne bo dolgčas na najinem skrivnem potovanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.