Magazin
15 ogledov

Ljubimec iz sanj

seks Shutterstock
Nikoli si ne bi mislila, da bom moškega svojega življenja našla preko posredovalnice za stike, v kateri sem bila zaposlena. Zgodilo pa se je ravno to.

Prišel je neko jutro, da bi oddal oglas. Videti je bil prijazen, kaj več pa na njemu nisem opazila. Potem je prišel konec tedna še enkrat in spraševal, ali lahko popravimo oglas, ker ima preveč klicev zrelih žensk, na katere pa ni ciljal. Takrat mi je postal simpatičen. Čez nekaj dni je bil spet pri nas in odpovedal oglas, ker je našel žensko svojega življenja. Oglas sem izbrisala iz baze in po njegovem odhodu občutila nek nepričakovan občutek. Kot bi mi bilo na nek način žal, da je našel sorodno dušo. Jaz sem bila samska in že dolgo nisem srečala koga, ki bi mi bil tako simpatičen kot on. Zavidala sem mu.

Potem pa je čez nekaj časa znova prišel. Pogled nanj je v meni sprožil neka prikrita čustva, srce mi je vztrepetalo in pomislila sem, da je znova samski. »Oho, se ni končalo po željah?« sem namignila. »V bistvu še ne vem, ker se z žensko svojega življenja še nisva dobila na kakem zmenku.« Tedaj mi je postalo čudno. Zakaj je potem umaknil oglas in dejal, da jo je našel? »Bi si morda vzela čas v petek proti večeru? Kino, morda kakšna pica, pijačka …?«

Jaaazzzz?! O moj Bog! Očitno se je zagledal vame in zato hodil tako pogosto k nam. Počutila sem se kot zmedena najstnica in na koncu seveda privolila v zmenek. Prišel je petek in imela sva se zares lepo. Ne vem, zakaj, a nekje na polovici zmenka sem mu dejala, da na prvem ne seksam. Kasneje sem ugotovila, da to vedno rečem, kadar si želim ravno obratno.

Že prvo noč sem prespala pri njemu. Živel je v prijetnem stanovanju, v mirni soseski in pomislila sem, da bi se lahko navadila na takšno življenje. Zavita v odejo sem opazovala njegov prsni koš, ki se je mirno dvigoval in spuščal. Obraz mi je krasil nasmeh, njegovega prav tako. Z desnico sem ponovno segla k njegovemu mednožju in se še enkrat več prepričala, da se njegov ponos ne utrudi kar tako. Za prvi zmenek sem se že dvakrat prekršila in nič ni kazalo, da tretjič ne bo vsaj tako dobro kot dvakrat poprej.

Poljubila sem ga in s prsmi legla nanj. Občutek stika najinih golih teles me je takoj vzburil do točke brez vrnitve. Ves čas je pestoval mojo zadnjico, ki mu je bila neznansko všeč in me vabil nase.

Nogo sem zavihtela preko njega in se nagajivo naslonila na njegovega tiča. Ta je trden kot skala silil vame, a sem ga dodobra potlačila in se nato nekaj trenutkov pohotno drgnila obenj s svojo vlažno mucko.

Ječala sem kot bi ga imela v njej, pa tudi on je užival najmanj tako. Krepko je grabil za moji polni ritnici in me še bolj vlekel nase. Nato sem se v nekem trenutku dvignila nadenj, vrgla lase preko glave nazaj na hrbet in se z nohti zakopala v njegov mogočen prsni koš. Z velikim pričakovanjem je gledal vame, občudoval moje polne prsi, ko sem z roko pod seboj poiskala njegovega junaka in končno znova sedla nanj.

Za oba je bil to trenutek popolne sreče in zadovoljstva. Predhodno dvakrat potešena, sem si zdaj vzela čas. Jezdila sem ga prav počasi, se z vročo muco oklepala njegovega zajetnega korenjaka in se posvetila prav vsakem, še tako neznatnem, gibu. V njegovih očeh sem videla občudovanje, srečo in poželenje. Njegovi prsti, zakopani med moji ritnici, so povsem obmirovali in zdelo se je, da se je povsem prepustil mojemu ritmu. Spustila sem se k njemu, da bi si vzela nov poljub, pri tem napela svojo zadnjico in pričela postopoma vse hitreje suvati z boki. Tretjič je bilo celo še bolj čarobno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.