Magazin
54 ogledov

Ljubimec za vsako priložnost

Ko je že menil, da mu ne morem dati ničesar več, sem ga presenetila z novo idejo Žurnal24 main
Že kar nekaj časa je želel korenjaka vtakniti nekam, kamor nisem dovolila nikoli. Bil je popolnoma bolan na mojo napeto rit in želel prevrtati ozko luknjico.

Živela sem sanje skoraj vsake ženske. Sicer sem živela precej povprečno življenje z moškim, ki me je bolj dolgočasil kot razveseljeval, zato pa sem sama poskrbela za razvedrilo. Spoznala sem ga pred meseci na poslovnem potovanju. Ljubimca seveda in mu zaupala svojo telefonsko številko. K sreči sva iz istega mesta in sva se lahko dobila takoj, ko se mi je zahotelo njegove družbe. Še kako dobro sem vedela, kaj ob njej dobim in vsekakor se mi ni dalo predolgo čakati na novo priložnost. Že na potovanju sva dala skozi marsikaj, doma pa mi je obljubil nebesa. In mi jih tudi dal.

Poklicala sem ga okoli osme ure zvečer, ko je moj mož skrajno nezanimiv in še posebej dolgočasen. Utaplja se v knjigah in razmišljanju o boljšem jutri, jaz pa sem želela stvarnost, in to takoj. Boris se je oglasil skrajno zapeljivo in dejal, da upa, da ve, zakaj ga kličem. Dejala sem, da sem si zaželela njegove družbe, in upala, da ima nekaj časa zame. Seveda se ni branil družbe pohotne rdečelaske, ki mu je poslovno pot popestrila s svojimi vragolijami in pokvarjeno domišljijo. Ko je že menil, da mu ne morem dati ničesar več, sem ga presenetila z novo idejo. Tokrat sem imela zanj pripravljen cel bojni plan in se oborožila s kondomi, saj nisem vedela, ali jih ima tudi sam. Raje sem sigurna in brez strahu naslednje dni, ko se precej pohotnic sprašuje, ali mu ni morda ušlo.

Borisu po navadi ni uhajalo, a previdnost je mati modrosti, zato je nikoli ni preveč. Najino druženje je bilo sila nenavadno, saj se kljub veliki spolni privlačnosti nikoli nisem zaljubila vanj. Bil je pač močno privlačen fant, ki je znal dobro seksati in to je bilo vse, kar me je zanimalo. Tistega za vsak dan sem že tako imela in prav nič me ni mikala dodatna obveznost. Tako sem imela na voljo sijajnega ljubimca, ki se je vklopil, ko sem želela, in ni težil, ko nisem imela časa zanj. Bilo mi je popolnoma vseeno, da se je videval še z drugimi dekleti in nisem bila nanje prav nič ljubosumna.


Ko je nastavil svojega velikana na spolzek teren, je bil ta pri priči notri in nisem se imela časa pritoževati. © iStockphoto

 
Tega mi sicer ni verjel, toda komu mar, ko sem ga držala za pokončnega tiča in se z nasmeškom na ustnicah počasi spuščala proti njemu. Ni mogel verjeti, da na svetu obstaja bejba, ki ga tako rada potegne kot jaz, toda trd korenjak v ustih je zame zares nekaj najboljšega v intimnem odnosu. Nikoli se ne branim niti njegovega vrhunca v njih, čeprav svojemu možu tega nikoli ne dovolim. No ja, njemu tako ali tako ne dovolim prav veliko, ker se mi premalo posveča, in kadar ga prime, pač oddelam svojo zakonsko dolžnost. Uživam pa samo z Borisom.

Saj ne, da ne bi imela kdaj še koga, toda Boris je zares pravi mačo. Vedno pripravljen na akcijo in pošten, da te je kar zabolela glava. Nekoč mi je celo priznal, da je sicer utrujen zaradi neke frče, ki je bila pri njem samo dve uri nazaj, a se to kasneje v postelji z menoj sploh ni poznalo. V bistvu je bil najboljši do tedaj, čeprav je bil že prej izjemen. Ljubila sva se na stopnicah pa v kopalnici in celo v kuhinji, kjer sva pošteno pometla mizo. Celo brez kondoma sva udarila enkrat, a sem ga pred tem že pošteno izpraznila, tako da prave bojazni za prerani konec ni bilo.

Že kar nekaj časa je želel svojega korenjaka vtakniti nekam, kamor nisem dovolila nikoli. Bil je popolnoma bolan na mojo napeto rit in želel prevrtati ozko luknjico, ki ga je tako zelo mamila vsakokrat, ko sva se srečala. Večkrat je vanjo potisnil prst, kar sem še preživela. Toda ob pogledu na debelega tiča niti pomisliti nisem upala, da bi ga imela v riti.

Poln presenečenj kot vedno je iz predala potegnil tubo z lubrikantom in si ga stiskal na prste. Mislila sem, da želi samo podmazati ubogo češpljo, ki je bila že povsem pri koncu, a je hladno mazilo nanesel povsem drugam. Takoj sem vedela, kam pes taco moli, in dejala, da tega filma ne bo videl. Vsaj mislila sem, da ga ne bo. Ko pa je nastavil svojega velikana na spolzek teren, je bil ta pri priči notri in nisem se imela časa pritoževati. Sicer sila nenavaden občutek se je spremenil v užitek in prišle so minute, ko sem ga prosila, naj mi ga zabije globoko. Od tedaj dalje redno počnem tudi to, a seveda ne doma. Moja seksi zadnjica je na voljo samo Borisu, ki si zna vzeti tisto, kar mu jaz lahko ponudim.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.