Magazin
1523 ogledov

Ljubimkanje v avtodomu

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nekako sem uspela stlačiti roko v njegove hlače in dotik mojih prstov je korenjaka le še bolj utrdil. Stane se je zbal za najino zasebnost, a sem ga pomirila, da ne bo nikogar.

Vam povem, ni ga lepšega kot na izlet z avtodomom. Jaz in moj Stane rada hodiva po svetu, imava pa tudi prijatelja Tadejo in Petra, ki delita enako veselje z nama. Zelo dobro se razumemo, pa da ne bi mislili, da v postelji. Res smo dobri prijatelji in nam nikoli ni dolgčas.

Vozili smo se po deželi, nameravali pa smo v tujino in potem kamor bi nas pač pot zanesla. Fanta se izmenjujeta za volanom in takrat je v kabini praviloma še eden, dva pa sta zadaj, včasih pa trije in kaj spijemo, vržemo karte … Tokrat pa je bilo tako, da je vozil Peter, moj Stane je zadaj legel na posteljo, Tadeja pa je želela pokramljati s svojim ljubim. Pridružila sem se mojemu Stanetu in legla k njemu. Kljub temu, da nisva bila povsem sama, pa naju je bližina najinih teles zapeljala in zavedla, da sva se prepustila nežnemu ljubimkanju in božanju.

Na tihem sem si zaželela še nečesa več, a mi je bilo jasno, da bi kaj hitro lahko doživela presenečenje. Kot bi me slišala, pa je takrat v prostor pokukala Tadeja, se nasmehnila in mi namignila, da bova imela mir, če si ga želiva. Stane je ni videl, jaz pa sem ji le pokimala in dvignila palec v zahvalo. Postajala sem čedalje bolj predrzna, z roko segala med Stanetove noge in grabila za njegovega korenjaka, ki je hitro pokazal, kako zelo velik zna biti, kadar si tega želi.

Nekako sem uspela stlačiti roko v njegove hlače in dotik mojih prstov je korenjaka le še bolj utrdil. Stane se je zbal za najino zasebnost, a sem ga pomirila, da ne bo nikogar. V mojem glasu je začutil, da vem kaj govorim in da sem se verjetno že prej dogovorila s Tadejo, saj sicer kaj takšnega verjetno ne bi počela. Njegovi poljubi so nenadoma postali še bolj strastni, njegove dlani pa sem kmalu začutila pod majico na svojih prsih. Legel je name, zato sem morala roko potegniti iz njegovih hlač, je pa s svojim trdim korenjakom legel naravnost na moje pohotno mednožje.

Drgnil me je z njim, da sem se le še bolj razvnela, mi medtem slačil majico, nato odpel modrček in se končno lotil še hlač. Slekel je svoje, jaz pa svoje, nakar sva se skrila pod toplo odejo. Samo glavi sta kukali ven, pod odejo pa se je dogajalo marsikaj. Vrh njegovega korenjaka je nežno vzburjal mojo vse bolj vlažno češpljico, se ugnezdil med sramne ustnice in čakal na to, da ga povabim naprej. Že sem ga hotela, a mi je tovrstno draženje tako pri srcu, da sem še nekoliko počakala. Z roko sem si šla med noge, poiskala njegovega lepotca in si z njim v roki masirala najbolj vzburjeno točko med nogami.

ljubezen, par, partnerja, ljubezen | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Postala sem potrebna kot že dolgo ne, si ga vse bolj želela v sebi, a vseeno še vedno čakala, da bi si ga želela celo še bolj. Njegovo dihanje je govorilo, da si nadvse želi naprej, a je potrpežljivo čakal na mojo reakcijo, ki je prišla naslednji trenutek, ko resnično nisem zdržala več. Čvrsto sem ga prijela čisto pri korenu, dvignila zadnjico nekoliko od postelje in si vrh čudovitega lepotca nastavila na premočen vhod v kraljestvo užitka. Kar sama sem se na začetku nasadila nanj, do konca pa ga je v vrelo pohotnico potisnil on. Iz grla se mi je prikradel glasen vzdihljaj, kateremu je sledilo sladko in nežno ječanje.

Ves čas me je prav počasi polnil s svojim trdim tičem, kot bi mi želel pokazati, kako zelo velikega ima. Kot da ne bi vedela, saj sem si ga doma že večkrat ogledala povsem od blizu. Tokrat ga nisem potešila z usti, s katerimi znam pripraviti njegovega korenjaka do izjemne eksplozije, pač pa sem to storila s svojo vročično češpljico, ki se ga je tako zelo oklepala in se mu nastavljala, da ni zdržal prav dolgo. Tudi sama sem prvega doživela hitro in se že veselila novega, v zibajoči se, potujoči postelji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.