Magazin
30860 ogledov

"Ljudje mi pravijo, da sem preveč čeden, da bi delal v Lidlu"

TikTok, 24Sata TikTok, 24Sata
"Ravno zato ženske hodijo v našo trgovino."

"Ljudje mi pravijo, da sem preveč čeden, da bi delal v Lidlu, a ravno zato ženske prihajajo v našo trgovino," pravi čedni prodajalec v  Lidlu. 

@ero.y24 #foryoupage ♬ original sound - vampxvp



Kot piše The Sun, postavni mladenič na socialnem omrežju TikTok pogosto deli videe, kjer snema sebe in druge zaposlene v slavni trgovini. Na posnetkih plešejo in pozirajo, objave pa so povzročile plaz komentarjev in naval žensk.

Postavni mladenič je na TikToku pridobil že na tisoče sledilcev. Ko so sledilci izvedeli, da je prodajalec in dela v Lidlu, je bil prvi komentar, "da je preveč seksi za to službo." Kmalu pa so želeli sledilci vedeti, v kateri trgovini dela, da bi ga lahko obiskali, poroča The Sun.

@ero.y24 #fypシ #work #viral #foryoupage ♬ KU LO SA (Edit) - KV

Eren Yilmaz iz Turčije na svojem TikTok profilu @ero.y24 pogosto deli videoposnetke sebe in drugih zaposlenih, ki plešejo in pozirajo. Oblečen je v svojo delovno uniformo, ki jo sestavljajo modra srajca, črne hlače in usnjen pas.

Iz številnih objav je razvidno, da Eren rad snema svoje 'nastope' in ga komentarji ne odvrnejo od dela v trgovini. Tu se očitno odlično počuti in uživa v svoji zaposlitvi. Med komentarji je veliko tudi zabavnih. "V katerem Lidlu delaš? Rabim rogljičke," se glasi eden od komentarjev. "Ne izgledate kot fantje iz mojega Lidla," se je pošalil drugi. 

@ero.y24 #fypシ #viral #foryoupage #fy ♬ CUFF IT - Beyoncé



Ne obožujejo pa ga le kupci. Tudi trgovci iz drugih trgovin so si zaželeli premestitve v njegovo trgovino. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.