Magazin
203 ogledov

Lotil se me je na vroči pločevini

Bojanu se je povsem utrgalo in je pritisnil na plin svojega audija, da sva po prazni cesti letela kot raketa. Zavore so trpele, gume so cvilile v ovinkih, Bojan pa je bil videti srečen kot majhen otrok.

Sama nisem delila navdušenja z njim in sem se krčevito oprijemala vrat ter večino časa mižala. Končno je uslišal moje prošnje ter ustavil nekje sredi ničesar. Okoli naju je bila ena sama zelena površina in nekaj dreves, pogled v desno pa mi je odkril, da sva kar precej stran od glavne ceste.

Bilo je popoldne, zato me je še toliko bolj presenetilo, ko sem začutila njegovo roko pod krilom na svojem stegnu, kako se plazi navzgor. Še vedno sem bila vsa preplašena in mi niti slučajno ni bilo do tistih igric. Negodovala sem, on pa se ni dal motiti in me je poljubljal po vratu, z roko pa se že povsem približal mojim spodnjicam.

Takrat sem stopila iz avtomobila in šla vdihnit nekaj svežega zraka. Mislila sem, da bom imela mir, a sem se zmotila. Kot blisk se je pojavil za menoj, njegove roke pa so se krepko ovile okoli mojega pasu. Priznal mi je, da mu adrenalin polni žile in da je potreben kot sam hudič. To sem zlahka videla tudi sama, saj je imel v hlačah pošteno nabreklino.

Še vedno sem bila besna nanj, saj bi naju lahko ubil z neodgovorno vožnjo, a počasi me je njegova neposrednost začela privlačiti k nori ideji, da bi se dala dol kar sredi belega dne, in to zunaj na čistem, kjer te zlahka kdo opazi, če ga pot zanese mimo.

Tudi mene je vse bolj prevzemalo adrenalinsko vzdušje, njegove roke pa so še enkrat izginile pod moje krilo. Tokrat je imel več sreče, saj sem ga pustila pri miru, da je neovirano prišel do spodnjic in seveda tudi vanje. Spomnila sem se prejšnjega večera, ko sem prespala pri njem in mi je na svoji mali postelji tako energično lizal češpljico, da bi kmalu padla po tleh.

Potem sem prvikrat videla njegovega tiča, ki je trgal vse pred sabo. Res prava zverina, kita, da dol padeš. Ko mi ga je zarinil med noge, sem pomislila, da to počne z roko. In prav zaradi tega sem se tam sredi ogromnega travnika hitro naslonila na avto in segla z rokama po njegovi zadrgi.

erotika strast seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

S težavo sem potegnila hlače z njega, nato pa odprtih ust strmela v velikana pred seboj. Spraševala sem ga, s čim so ga hranili, da mu je zrastel tak lepotec, a se je le nasmehnil in odvrnil, da je to od redne vaje.

Z ritjo sem spolzela navzdol ob vroči pločevini avtomobila in se ustavila šele, ko sem se z ustnicami dotaknila velike, nabrekle glavice. Prijela sem ga v roko in še enkrat spustila začuden vzdih, nato pa poskrbela za to, da se je imel lepo in tesno v mojih vročih ustih. Lagala bi, če bi dejala, da sem ga fafala kot zmešana, saj se prav hitro po njem s svojimi malimi usti nisem mogla premikati. Sem pa zato s toliko večjo vnemo obdelovala vrh velikana, da se mu je že kar temnilo pred očmi.

Potegnil me je k sebi, me obrnil naokrog in me z rokami prislonil ob pokrov motorja. Krilo je poletelo v zrak, hlačke sem imela v trenutku pri kolenih, njegovega brutalneža pa tik pod češpljo, ki ga je s težavo sprejela vase. Kriknila sem od bolečine, ki pa se je hitro prelevila v čisti užitek ob vsakem premiku trdega tiča v njej.

Z joški sem polzela po pločevini, medtem ko me je on vse hitreje nabijal od zadaj. Pomislila sem na to, kaj bi bilo, če bi se odločil napasti mojo ubogo ritko, a k sreči na to misel ni prišel.

Že tako je šlo več kot na tesno in bilo je povsem dovolj. Ves čas me je grabil za ritnici, ju razmikal, ščipal zanju in me divje kavsal, da sem ječala in kričala ves čas. Na koncu je nesramno zagrabil za moj dolg čop, me pošteno potegnil zanj, da se mi je glava dvignila od avtomobila, ter še močneje in z večjo ihto zabijal svojega korenjaka vame, vse dokler ni eksplodiral po meni in mojem krilcu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.