Magazin
165 ogledov

Lotil sem se je kot začetnik

null Žurnal24 main
Po 15 letih zakona in stresni ločitvi sem menil, da sem svoje največje ljubezenske podvige že zaključil, ko se je v moje življenje povsem nepričakovano prikradla sveža ljubezen.

Ime ji je bilo Sofija in je bila nekaj let starejša od mene. Štela jih je 41, videti pa jih je bila kakih 28. Prava lepotička na dveh nogah, ki si je preko prijateljice, ki jo poznam tudi sam, utrla pod do mene. Začela sva se družiti vsak dan in kmalu brez nje nisem mogel več.

Kadar sem bil v službi ali doma, sem ves čas mislil le na njo. V spodnjem delu trebuha me je črvičilo kot pri dvajsetih, ko sem spoznal bivšo ženo, toda tokrat še močneje in z večjo željo po čimprejšnjem snidenju.

Živela je v centru Ljubljane, kjer sva se večkrat zadrževala in tako sprehod z roko v roki po parku Tivoli ni bil nič neobičajnega. Tudi poljubila sva se že, moj pogled pa je vse pogosteje obstal na njenih krasnih oblinah, ki so me tako zelo vabile k sebi. V očeh je imela iskrice prave nagajivke in tudi podražiti je dobro znala.

Ko pa mi je nekega večera dejala, da bi šla rada z menoj sedet v avto in se mi pri tem nasmehnila, sem bil navdušen in najraje bi jo kar odnesel do parkirišča. Takoj, ko so se avtomobilska vrata zaprla, sva si padla v objem in se strastno poljubljala ter svojim rokam pustila prosto pot. Njeni hladni prsti so se takoj prebili vse do mojega toplega korenjaka, katerega je njen dotik izstrelil v nebo. 

Močno sem si želel njenih dotikov in tudi ona mojih, zato je rade volje razmaknila noge pred mojo levico, ki se je nezadržno vzpenjala po njeni nogi navzgor proti pohotnemu cilju. Sem jo pa nekoliko razočaral in tik preden naj bi pod njenim krilom poiskal vročo muco, raje obiskal jedri lepotički, ki sta tako lepo sedli v mojo dlan. Tako zaljubljen nisem bil še nikoli in čudil sem se, kako nam usoda lahko pripravi takšna pota.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Požiral sem ji ustnice, pa ušesne mečice, nato z iztegnjenim jezikom krenil navzdol po njenem vratu, da jo je opazno zmrazilo od vzburjenja, na koncu pa zasul s poljubi čudovite prsi, katere sem z roko tako neutrudno potiskal kvišku. Žal z desnico nisem mogel drugega, kot viseti za njenim vratom, zato sem moral iz levice izpustiti jedro dojko, da bi končno spoznal tudi gospodično muco.

Še enkrat sem začel pri kolenu, nadaljeval navzgor po stegnu, pod krilo in tokrat odšel vse do konca. Postajalo je čedalje bolj vroče, njene velike prsi so se opazno dvigale in spuščale zaradi njenih globokih vdihov in izdihov. Nisem se ustavljal vse do trenutka, ko so vrhovi mojih prstov trčili ob vlažno čipko, pod katero je v tistem trenutku razganjalo največjo pohotnico v mestu.

Pritajeno je zaječala in mi s strastnim poljubom pokazala, da sem na pravi poti. Nato sem si drznil s prsti oditi še dlje in božati vlažno pohotnico, kar je pri njej povzročilo val opaznega navdušenja. Njena desnica je še krepkeje stisnila za vrat mojega povsem trdega korenjaka in z naslednjimi gibi nakazala, da nikakor ne misli skopariti z njim. Moji prsti so bili tisti hip že za robom njenih spodnjic, sredinec je počasi prodiral v povsem mokro češpljo, ona pa je vsa pohotna grizljala mojo ustnico.

Nenadoma je legla v moje naročje in še isti hip v usta vzela mojega korenjaka. Kljub vsemu sem bil precej presenečen, odprtih ust opazoval, kaj se mi dogaja, ter z omrtvičeno desnico končno segel po njeni zadnjici. Božal sem jo po goli ritnici, s prsti segal po voljni muci, ona pa mi je medtem priredila nekaj, česar v takšnem žaru še nisem doživel.

Moji prsti so nemirno švigali preko vzburjenega ščegetavčka, da jo je pošteno krivilo po sedežu, slišati je bilo, kot da ji bo zdaj, zdaj prišlo. Njena glava je energično odskakovala od mojega naročja in se vračala nazaj, vse dokler nisem skesano priznal, da mi prihaja, ona pa ni odstopila niti za milimeter in se mi s svojim mednožjem dobesedno metala po iztegnjenem sredincu, ki je bil očitno dovolj za prvo potešitev silnega poželenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.