Magazin
2098 ogledov

Lotila se me je v kadi

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Odločil sem se, da sprejmem mamljivo ponudbo podjetja, ki me je želelo poslati na nekaj mesečno delo v tujino, kjer bi odlično zaslužil in se imel ob vsem tem lepo.

Edino, kar me je še nekoliko zadrževalo, je bila misel na mojo ljubko Adelino, na katero bi hitro lahko leglo kakšno moško oko. Dolgolasa, temna lepotička me je prikovala nase kot še nobena in le stežka sem se odločil, da jo za nekaj časa zapustim. Da pa bi mi bilo še težje, je poskrbela kar sama. Vstopila je v kopalnico, ko sem se ravno poslavljal od domačega udobja in se še zadnjič sproščal v najini masažni kadi. Nagnil sem glavo proti vratom, med katerimi je stala prelestna Adelina, ogrnjena v skoraj prozorno haljo in se mi pohotno nasmehnila. "Samo toliko, da boš vedel kaj puščaš doma."

Srce mi je pričelo biti hitreje, še močneje pa, ko je odvezala svilnato haljo in jo elegantno spustila na tla. Zdelo se mi je, da pada celo večnost, da se nežna tkanina kar ne želi ločiti od njenega lepega telesa. Božala je njeno postavo vse do bokov, nato pa vendarle pristala ob njenih dolgih nogah. Oblečena v erotičen komplet s podvezicami je jemala dih in žal mi je bilo, da nisva v sobi. Ko jo vidim takšno je niti ne želim sleči. Obožujem njeno lepoto in način na katerega jo zna še dodatno poudariti.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sedla je na rob kadi, da sem imel njeno zadnjico povsem pri glavi, ter prekrižala svoje čudovite noge. Vrh kazalca je pohotno nastavila na ustnice, nato pa se sklonila k meni. Poljubila sva se, nakar sem z ustnicami zaplaval po njeni goli koži do kamor sem pač segel. Obrnila se je k meni in na moje presenečenje noge potisnila v vodo kar v nogavicah. To je storila tako, da sem zrl naravnost v njeno mednožje po katerem pa so tisti hip že brzeli njeni prsti.
Z rokama sem jo objel okoli ritnic, se potegnil povsem k robu in potreben do nezavesti pričel poljubljati nežno sredico. Spodnjice sem s prsti potegnil vstran in se zagledal v čudovito stvaritev matere narave. Češpljica pred menoj je bila popolna, nežna, ljubkih sramnih ustnic in kot vedno lično urejena. Z največjim veseljem sem jo poljubil, ter nato z vrhom iztegnjenega jezika iskal malo nabreklinico, ki je končno končala pod njim.

Zdrznila se je od užitka, ter pričela svojo zadnjico spuščati navzdol po kadi. Na pol čepela je tam v vodi pred menoj, mi nastavljala svojo malo pohotnico in ječala, da jo moram obdelati za ves čas, ko me ne bo. Z rokama sem se čvrsto oprijemal njenih ritnic in vse bolj divje vtikal vrh jezika v njeno muco, ki se je dobesedno topila okoli njega.

Končno sem z ustnicami potegnil navzgor po njenem ravnem trebuhu, občudoval zagorelo polt in jo opazoval, kako se vse bolj spušča navzdol proti meni. Kar v spodnjem perilu je zabredla v vodo in se z mednožjem približevala periskopu, ki je kukal iz vode. Z desnico je segla po njem, kot bi se ga še prej želela malce polastiti, ga nagnila proti sebi in brez zadržka sedla nanj. Popoln trenutek. Voda je pljusknila po kopalnici, lepotička pa je obsedela pri dnu mojega korenjaka in zaljubljeno gledala vame. Približala se mi je s svojimi našobljenimi ustnicami, nato pa moja usta napolnila s svojim jezikom. Bilo je strastno in nepozabno, ko se je z boki pričela zibati naprej in nazaj. Voda, ki je pljuskala med nama naju ni motila. Počutila sva se kot na morju, nekje na samem, kjer si jemljeva drug drugega v plitvini, obkrožena le s sončnim zahodom.

"Daj me, daj me!" je vzklikala, pa je nisem mogel. Ona je mene in tako mi je povsem ustrezalo. Grizla mi je ustnice, pa vrat in bil sem prepričan, da me bo do krvi, a tisti hip je bilo to nepomembno. Jemala si me je po svoje, kolikor je pač potrebovala, se nabijala s pohotnico na mojega korenjaka in pri tem ječala naj jo napolnim do vrha. Vse hitreje se je nabijala nanj, vzdihovala in klicala po orgazmu, ki je bil takrat že na poti. Prehitel sem jo, a to v tistem hipu ni bilo pomembno. Pomembno je bilo le, da je nekaj trenutkov za tem prišlo njej in je to na ves glas želela deliti z menoj. Še vedno je sedela na njem in se med počasnim poljubljanjem le še vsake toliko zazibala v bokih, da je znova začutila trdega korenjaka v sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.