Magazin
518 ogledov

Lotila sem se doktorjevega korenjaka

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Lepotec brez primere! Atlet, visok, mišice na pravem mestu, zagorel in prodornih modrih oči. Sanjala sem ga skoraj vsak večer in ničkolikokrat začinila svoje intimne igrice z njegovo sliko v glavi.

Počela sva vse. Prav vse in še več. V resnici pa … Nisem imela šans. Timotej je lahko dobil katerokoli si je zaželel in bi nanjo pokazal s prstom, jaz pa sem bila nekoliko bolj polne postave in niti v sanjah si nisem upala pomisliti, da bi si karkoli želel z menoj. Že če bi me povabil na pijačo, bi padla v nezavest. Pa nisem. Padla v nezavest, namreč.

Prišel je dan, ko mi je bil Tim, kot so ga klicali, najbližje do takrat. Skoraj bi se lahko dotaknila njegove roke, ki je nihala tik ob meni, medtem ko me je spremljal po dolgem hodniku naše bolnišnice. Tim je bil zdravnik, jaz pa le prikupna, zalita medicinska sestra. Vendar sem tako očitno menila le sama.

Ko me je povabil v menzo na kavo, so se mi zašibila kolena. Niti ust nisem mogla odpreti in zardela sem v lica kot zrel paradižnik. Nekako sva se le domenila in še isti dan sem sedela z njim in pila kavo. Pa to še ni vse.
Isti dan sem se tudi peljala z njim proti domu. In isti dan sem pri njem prespala.

Vem, neverjetno, toda resnično. Če mi takrat ni odpovedalo srce, potem mora biti zares močno. Dan sva preživela v več lokalih, proti večeru me je nagovoril k ogledu novega filma v kinu, nato pa sva se kot že stara znanca odpravila k njemu na posladek. In to kakšen.

Vro%C4%8Da seksi medicinska sestra | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ker sem mu na glas postavila vprašanje, kaj za vraga vidi na meni, ko pa ima lahko katerokoli od mičnih, pomanjkljivo oblečenih sester, ali pa kako seksi zdravnico, mi ni odgovoril z besedami. Stopil je povsem k meni, da sem lahko začutila njegovo čvrsto telo, segel z rokama za moj hrbet in precej pohotno zagrabil moji ritnici. Pri tem se je naslonil na moje velike prsi in zavzdihnil:
"Vidiš, Sara … tiste koščene fuflice me niti najmanj ne privlačijo. Rad imam polne ženske z oblinami na pravem mestu."

Srce mi je skočilo pod brado, nakar me je poljubil. Ko sem preživela tudi to, sem vedela, da lahko preživim vse. Bil je zelo nežen z menoj in počakal, da sem zbrala dovolj poguma ter mu začela slačiti oblačila. Nato se je tudi on lotil mojih in ob vsakem slečenem centimetru vzdihoval, kako lepa sem. Stala sem tam pred njim, gola kot še pred nikomer, in vznemirjena čakala, kaj bo storil.

Prijel me je za roko, me nežno potegnil na posteljo, nato pa se na pol zavihtel z nogo preko mene in me poljubil. Ves čas me je božal po joških, nato pa so mu prsti ušli nižje. Precej nižje. Mislila sem, da me bo pobralo, ko se je z njimi dotaknil povsem razmočene češpljice, nato pa se posvetil nabreklemu gumbku, ki je do takrat poznal le dotike mojih prstov. Nisem bila devica, a dotedanji fantje se niso kaj dosti ukvarjali z mojimi potrebami. Tiča ven, v ta malo, končat in spat.

Timotej pa je poskrbel zame od začetka do konca. Prihajala sem mu na rokah, ječala, da me bo pobralo, on pa nazaj, da bo vse v redu, saj je zdravnik v sobi.
Grabila sem za njegovega tiča, si ga želela povsod in prvič v življenju celo vzela to moško reč v svoja usta. Bilo je izjemno sesati doktorjevega korenjaka in ob tem poslušati njegove pristne vzdihljaje, zato niti pomislila nisem, da bi se umaknila, ko je začel ječati, da mu prihaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.