Magazin
30 ogledov

Lotila sem se ga na terasi

Lahko bi naju videli le z letala. Žurnal24 main
S sosedom sva se odločila sončiti na terasi, kmalu pa naju je bujna fantazija izdala in kopalke so po hitrem postopku padale z naju.

Na vesti imam zelo nenavadno izkušnjo. S sosedom sva se odločila, da bova sončne dni preživljala na terasi naše stolpnice, kamor ni zahajal nihče. Prinesla sva si ležalnike, majhno mizico, radio in uživala na soncu, kadar sva le utegnila. Seveda nisem na ležalniku ležala v kavbojkah, pač pa sem se dala v kopalke in se pošteno naoljila. Njemu je bilo sprva več kot očitno nerodno, kasneje pa je vendarle potegnil majico s sebe. Sploh ne vem, čemu se je tako sramoval, ko pa je imel izredno postavo. Seveda sva skrivaj opazovala drug drugega in se slinila sama pri sebi. Končno pa je sproščen pogovor vendarle nanesel na gola telesa in pohoto, ki je iz najinih oči silila že ves teden.

Ravno sem prišla na teraso, on pa je bil že na položaju z limonado v roki in eno na mizi. Privoščila sem si požirek hladne pijače, nato pa stopila k robu terase, saj me je pogled navzdol vedno znova impresioniral. Nalašč sem se naslonila na zid, tako da sem rit potisnila daleč nazaj in si v mislih predstavljala njegov začuden obraz. Tu pa sem se malce zmotila, saj je kot kaže samo čakal podobno priložnost. Kar naenkrat sem imela njegove roke okoli boka z izgovorom, da ga skrbi, da me ne bi potegnilo v globino.
Šlo mi je na smeh zaradi zelo izvirnega izgovora, a sem mu odvrnila, naj me kar trdno drži, saj se bom tako počutila bolj varno. Še bolj sem napela zadnjico in mu jo potisnila v naročje, kjer se je nemudoma pričelo dogajati. Ni vedel, kaj bi rekel in je bleknil, kako seksi postavo imam, čeprav se sama sebi ne zdim ravno idealna. Zagledala sem se v daljavo, kjer so bile majcene hišice, a tik ob meni, natančneje za menoj, se je dogajalo nekaj velikega. Podražila sem ga ali mu morda norijo hormoni, pa mi je odvrnil, da pri takšni bejbi s tako seksi rito, normalen moški pač mora imeti trdega.

Nastavila sem se mu na ograji. © iStockphoto

 
In bilo mi je prav, da je tako. Moje misli so postajale vse bolj pokvarjene in najraje bi kar sama potegnila v stran kopalke ter zahtevala naj mi ga zarine v potrebnico, ki je že močno hrepenela po akciji. Upala sem, da se ne bo ustrašil priložnosti, saj sem kaj podobnega doživela že kar nekajkrat, ko so fantje pomislili, da so šli predaleč, jaz pa sem si noro želela tistega, kar je bilo še dlje.
K sreči se sosed ni prestrašil in je pogumno drgnil s svojo nabreklino po moji riti, jaz pa sem ga le še podražila, da ga skoraj nič ne čutim, ko pa je tako močno obdan s hlačkami. Razumel je moj namig in njegova desnica je nemudoma zapustila položaj na mojem boku ter sprostila njegovo čvrsto vzmet, ki je takoj odskočila proti meni. To sem morala potipati tudi sama in z zanimanjem ugotavljala, da moj sosed premore prav poštenega tiča.

Zadovoljen nad mojo ugotovitvijo je z dlanema drsel po mojem telesu navzgor, vse dokler ni imel pod prsti mojih napetih joškov. Gnetel jih je, kot bi želel preveriti ali so prave, nato pa odmaknil modrček navzgor, da so mu lepo sedle v roke. Počutila sem se izjemno in takoj pričela nastavljati njegovega junaka pod vročo žemljico, ki je že pošteno cmokala v želji, da ga objame in posrka vase. Ker sem precej dolgonogo dekle, je le s težka prihajal nasproti, zato sem malce pokrčila kolena in takrat prvič začutila njegovo celotno in razkošno bogastvo. Z velikim veseljem sem se spustila še nižje in pričela kar sama suvati proti njemu, a vseeno sem si zaželela tudi kakšnega poljuba, zato sva se premaknila do ležalnikov. Ker ta nista bila videti ravno preveč močna, sva vrgla podlogo kar na tla in tam nadaljevala. Moje dolge noge so opletale visoko po zraku, medtem, ko je moj sosed rinil mednje in iz mojih ust izvabljal glasne vzdihljaje, ki pa k sreči niso našli poti do radovednih ušes. Seks na terasi, sredi belega dne je bila zame zares prijetna izkušnja, ki jo nameravam vsekakor še ponoviti. Za pozimi pa sva se menila o njegovi drvarnici, ki je bila ravno dovolj na samem. Zakaj pa ne v stanovanju, boste dejali. Ma ... ni zanimivo, hehehe!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.