Magazin
17 ogledov

Luka in Klemen kot tirana Survivorja?

Klemen, Luka, Survivor Voyo
Šibkejši členi so ugotovili, da jih nihče ne jemlje resno in so se odločili zoperstaviti samooklicanima vodjema.

Po ponovni izgubi na boju za imuniteto so se nekateri člani rdečega plemena postavili po robu Luki in Klemnu, saj naj bi jima preveč zrasla krila. Člani plemena, ki po tiho veljajo za šibke člane, so se jima postavili po robu. Predvsem Katja, ki meni, da je komunikacija med njimi zelo slaba.

"Mi ne komuniciramo dovolj. Nekateri sploh nismo slišani, sploh ne. Franko je govoril, Grega,jaz in Sara smo govorili. Dajte mi povedati, niti enega od nas niste slišali... Saj imamo moč, a vi nas niste slišal,“ je skušala dopovedati 23-letna tekmovalka. So se začela trenja v plemenu, ki bo kmalu še ob drugega člana?

Pa Luka? Ta je še vedno mnenja, da pozitivno naravnani in da so odnosi v plemenu dobri. Katja je v izjavi povedala, da jo moti "preveč resen odnos med Luko in Klemnom“ in da ji ni čisto jasno, kdo je komu zavezan, kdo je iskren in kdo igra. Meni, da je pleme preveč razpršeno in da bi morali biti bol povezani.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.