Magazin
481 ogledov

Luknje v spominu

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nisem je poznal. Vse skupaj se je odvijalo spontano brez pretiranega uvoda. Začutil sem njeno pohoto.

Zbudil sem se težke glave in se skušal spomniti, kje sem in kaj se je prejšnji večer dogajalo. Spomin ni šel dlje kot do tega, da sem šel na neko zelo hudo zabavo, potem pa … Kaj pa vem. Obrnil sem se na bok in se zgrozil, ko sem ob sebi videl ležati golo žensko. Napenjal sem možgane in ko se mi je zdelo, da se nečesa spominjam, je od zadaj preko mene padla roka. Tudi za seboj sem imel golo žensko!

Srce mi je podivjalo in spraševal sem se, kaj vse sem počel, kdo vse je to videl in komu lahko pove. Zgrabila me je panika, potem pa so na vsem lepem pričeli kapljati spomini. Zabava je bila glasna, ljudi se je trlo v hiši in na vrtu, kamor smo se hodili hladit v bazen. Tam je do mene priplavala prav ta ženska, ki je ležala pred menoj in se mi obesila okrog vratu. Poljubljala sva se, jaz pa sem jo ves čas grabil za seksi ritko.

Vendar je nisem poznal. Vse skupaj se je odvijalo spontano brez pretiranega uvoda. Začutil sem pohoto po njej in ji dovolil, da me je potisnila k robu bazena, ter potegnila mojega korenjaka iz kopalk. Seksala sva že po nekaj minutah v vodi, mislim, da so naju celo videli. Potem se mi je v glavi zabliskalo. Spomnil sem se fanta ob bazenu v rdeči majici. Bil je brat prijateljice od moje žene.

Stal je tam s kozarcem penine v roki in se mi smehljal. Toda saj moški vendar držimo drug z drugim, mar ne? Potem sem se spomnil, da sva odšla v sobo. Slekla sva se in ko sem se obrnil k njej, sem obstal kot vkopan. Ni bila ona. Bila je njena prijateljica in užaljeno vprašala, ali se ona ne sme zabavati. Seveda se sme, vendar meni je bilo vse to nekaj popolnoma novega. Bil sem precej pijan, a vseeno sem se zavedal, kaj počnem.

Legla sva v posteljo, pohota v meni je ponorela, saj je imela zares lepo telo, ki je kar klicalo po mojih dotikih. Igrala se je z mojim korenjakom, nato pa izrazila željo, naj zamižim. Ubogal sem jo in po nekaj sekundah na nabreklem korenjaku začutil njene vrele ustnice. Jemala ga je mednje kot za šalo in moral sem pogledati ta krasen prizor. Spet šok!

par seks ljubezen erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



V ustih ga je imela tista iz bazena, ta druga pa je čepela poleg in si pohotno oblizovala svoje ustnice. Opazoval sem jo s kakšnim poželenjem se loteva mojega tiča in niti pomislil nisem, da počnem nekaj, česar ne bi smel. Vse skupaj se mi je pričelo dozdevati kot samoumevno in povsem sem se prepustil domišljiji deklet, ki sta me več kot očitno uspešno zapeljali.

Obe sta bili popolnoma goli, zato sem z veseljem opazoval njuni seksi telesi. Tisto brez dela sem potegnil k sebi in si privoščil jezikavi izlet med njene noge. Hitro je pričela glasno ječati, zato sem to počel še z večjim užitkom. Imela je povsem gladko obrito, sokovi iz nje pa so pošteno napojili moje ustnice.
Poigral sem se še s prsti, ki so brez težav izginjali v ljubko češpljico, medtem pa sem na tiču začutil spremembo. Lepotička mi je sedla nanj, se pohotno grabila za joške in na vso moč odskakovala od mojih nog.

Spomini so vreli na dan in spomnil sem se prav vsega. Imel sem se čudovito in niti malo nisem pazil, kdaj mi bo prišlo. Tisti hip sem mislil, da je to pač njun problem, ne moj. Toda, ko sem se tisto jutro prebudil med njima, mi niti slučajno ni hodilo po glavi, da bi vse skupaj ponovili še enkrat, le še kako bom ušel domov, kaj bo, če bo, ko bo izvedela za to žena in bog ne daj, da bi katera zanosila …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.