Magazin
73 ogledov

Mama in sin združila moči

Fotograf Anže Godec, tokrat pred objektivom. (Foto: Anže Godec) Žurnal24 main
Razstava fotografij in slik. Danes in jutri na ogled v paviljonih graščine Dol.

 

Kdaj je odprto?
Odprto. Ob sobotah in nedeljah med 16. in 18. uro do 18. septembra. Vstop prost.
Kje. Paviljoni graščine Dol.
Kaj. Fotografije in slike.

Redko smo priča, da bi se mati in sin odločila za skupno razstavo in združila moči. Za ta korak sta se odločila Maja in Anže Godec, ki sta svoja dela razstavila v paviljonih graščine Dol. Na ogled bodo tudi danes in jutri med 16. in 18. uro. Do 18. septembra si jih boste lahko v tem časovnem terminu ogledali vsak konec tedna.

Anžeta privlači nenavadno
Anže Godec, ki je letos dopolnil 23 let, se s fotografijo ukvarja že od otroštva. Zanimajo ga vsi žanri, zadnje čase pa se bolj posveča fotografiranju ljudi. Za sabo ima že nekaj skupinskih in samostojnih razstav. “Tokrat predstavljam fotografije, ki so si žanrsko podobne, a v določenih pogledih kontradiktorne,” pravi in dodaja, da je razstavljati skupaj z mamo posebno doživetje, a vseeno nič takšnega: “Ona slika, jaz fotografiram, to je to. Najina dela se kar razlikujejo; mama prisega na bolj klasične motive – pokrajine, portrete, tihožitja, mene pa privlačijo bolj nenavadne stvari in trenutki.”

Več o nadobudnem fotografu si lahko preberete na strani Anzegodec.com.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.