Magazin
22 ogledov

Manca si jo rada menca

Žurnal24 main
Manca, seksi damica v drugi polovici tridesetih, je največja potrebnica daleč naokoli. Pa še samska je!

Vsi v bloku smo vedeli, da je Manca največja potrebnica daleč naokoli. Seksi damica v drugi polovici tridesetih, vedno popolna in urejena ter postavna kot hollywoodska zvezdnica. Aja, pa še samska!

Verjetno se ni želela vezati, saj ji je vsak dan zadišalo kaj svežega, ali pa se moški z njo niso želeli vezati, da ne bi že naslednji dan objokovali strtega srca. Vsak drugi dan je Manca svoje telo klesala v bližnjem fitnes studiu na aerobiki, ki ji je zagotavljala popolno rit, ta pa vsak dan kakšnega junca, ki bi dal življenje za eno samo noč z njo. Govorilo pa se je, da zna tudi sama poskrbeti zase. Tomi iz osmega nadstropja jo je bojda zalotil pri mencanju svoje tamale, ko je prišel po podpis soglasja za kabelsko televizijo. Potrkal je, in ker ni bilo odgovora, prijel za kljuko. Vrata so bila odklenjena, zato je vstopil in na ves glas pozdravil, da bi ga ja slišala. Bojda je bil tako glasen, da je zagotovo vedela za obisk, toda oglasila se ni. Je pa Tomi slišal neko vzdihovanje iz sobe in hudič mu ni dal miru, pa je pokukal noter.


Manca se je postavila na vse štiri, z ritjo proti vratom in si potiskala ogromen vibrator v rožnato muco. © iStockphoto

 
Malo je manjkalo, pa bi padel skupaj, ko je videl seksi Manco razkrečeno na svoji postelji in z vibratorjem globoko v tamali. Prisegal je na lastno življenje, da je videl iz njene riti bingljati tiste male kroglice na vrvici, ki jih vidimo v pornofilmih, ko ugibamo, koliko jih bo še potegnila iz nje. Obstal je pri vratih in zijal v sobo, Manca pa je verjetno še kako dobro vedela, da je tam, saj je nekajkrat menda celo pogledala proti njemu in se delala, da ga ne vidi. Ko smo ga spraševali, zakaj ni vstopil in jo nabrisal, je dejal, da ko se človek znajde v takšnem položaju, bi nabrisal tudi samega sebe, če bi mu možgani še delovali.

Manca ga je s svojimi pripomočki popolnoma vrgla iz tira, še posebej zato, ker se je v nadaljevanju kot nalašč postavila na vse štiri, z ritjo proti vratom in si potiskala ogromen vibrator v rožnato muco. Končno je bil tudi povsem prepričan glede malih kroglic v tazadnji, saj so ji prav nagajivo bingljale iz nje. Tomiju se je mešalo, v hlačah mu je stalo kot za stavo in verjetno ga je, čeprav tega ni želel priznati, takrat vrgel na roke. Vsi so rekli, da bi storili najmanj to, večina pa se je strinjala, da bi jo verjetno celo naskočili od zadaj. Seveda je to lažje govoriti v lokalu ob kozarcu piva kot pa dejansko storiti.

Manco pa je še isti dan od doma odpeljal neki premožen zdravnik z luksuznim avtomobilom. Govorilo se je, da je celo plastični kirurg in bo Manci verjetno naredil večje joške. Že samo zaradi tega so ljudje kar naenkrat na njej videli večje obline, pa čeprav jih verjetno ni dala povečati, saj je imela že prej precej velike. Doktor je tisti večer verjetno močno užival v njeni družbi, ali pa prej obratno, saj se je zdela oralna obdelava v avtomobilu na parkirišču bolj njeno izkazovanje zahvale njemu za lep dan.

Ko je izstopila iz avta, si je z roko še obrisala usta in pomahala v slovo. Hodila je precej počez in videti je bila močno okajena. To pa je kot kaže ni oviralo pri tem, da ji ne bi pozno zvečer v posteljo legel še nekdo, ki je prišel k njej še z enim dekletom. In ne, ni šlo samo za obisk, saj se ob kavici in piškotih pač ne ječi in stoka na ves glas, da je bil sosed povsem dezorientiran, čeprav je že večkrat zasledil njene živalske krike ob nenavadno pogostih obiskih. Morda je to celo počela za denar, kdo bi vedel. Pogovarjati se nihče iz bloka ni upal z njo.

Za vse nas je bila enostavno nedosegljiva, kot ženska z drugega planeta, ki živi neko nam vzporedno življenje in počne prav vse, kar se ji zahoče in kadar se ji zahoče. Blagor ji!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.