Magazin
59 ogledov

Marjan: Pri taktikah je bila ona glavna

Marjan Beranič Planet TV
Prvi izpadli v šovu Kmetija: Nov začetek nam je povedal, kdo se je že v prvem tednu pokazal kot dober taktik in komu od tekmovalcev zameri.

Kako gledate na to, da so se sotekmovalci odločili, da te izzovejo na boj?
Zadeva je bila preprosta, ker je vse skupaj šlo zaradi hrane. Pa še to so se samo trije tekmovalci dogovorili, da gremo v boj. Ostali niso bili za to in so celo rekli, da bi raje stradali, kot pa da grem jaz v boj. Za to so se odločili Lidija, Ganna in Senad. Pa še to se mi zdi, da je bil Senad proti temu.

Lidija je bila kar prepričljiva, kajne?
Ja, Lidija je bila glavna. Senad niti ni bil za to, a ga je kasneje Lidija prepričala. Lidija ima taktiko, da vse ostale postavi v ospredje in sebe v ozadje. Želi izločiti močnejše tekmovalce. Rekla mu je celo, da bo šla ona namesto njega in ob tem poudarila, da si bodo s tem vsi moški naredili sramoto pred Slovenijo. Ona je že drugi dan delala neke taktike.

Pa Senad, kaj menite o njemu?
Senad se mi je v tem prvem tednu zdel v redu. Se mi pa ni zdelo, da je navdušen nad idejo dvoboja, bolj kot ne je bil v to prisiljen. Za enkrat gojim zamero samo do Ganne, ker je nenehno govorila za mojim hrbtom. Hinavska igra meni ni všeč in sem že na začetku povedal, da preko trupel ne mislim priti do zmage.

Oddajo spremljate? Vas je kaj presenetilo?
Presenetil me je predvsem Matjaž s svojim odzivom, ker se je jokal kot mali otrok, drugih presenečenj pa ni bilo. Dobro, pa Lidija seveda, saj vsega tega ne vidiš, ko si tam.

Torej je skrivala svoje načrte in svojo zahrbtno igro?
Ne, moram priznati, da ne. Jaz sem se boj nalogi posvečal, ni me zanimalo, kaj drugi govorijo. Vedel sem, da ima Ganna nekaj proti meni, za Lidijo pa ne. Moje mnenje je, da sem dobro vodil, ker je bila naloga zelo hitro narejena in zaradi mene je Senad ostal v igri, ker bi sicer odletel tudi on.

Imate morda favorita?
Za enkrat se je težko odločiti zdaj na začetku … Mogoče Adriana in Samo, ampak zanj ne navijam zato, kar je rekel. Ker je on rekel, da bi meni dal ves denar, da bi pomagal moji hčerki.

Nastopili ste zelo očetovsko in kar malo požrtvovalno. Se vam zdi, da so sostanovalci to sprejeli?
Ja, se mi zdi, da so ja. Matjaž me je še vprašal, kako prenašam to, da so me izzvali in sem mu povedal, da je bila v tistem trenutku važna hrana.Tudi k Sanji ste pristopili zelo očetovsko …Ja, poskusil sem situacijo rešiti po mirni poti. Če se prime, se prime, a smo videli da se nje ni prijelo. Mislim pa, da bi to zelo težko prenašal, če bi bil dlje časa tam.

Kako boste svojo prepoznavnost izkoristili?
Apeliral bom na medije in na vsa medijska poznanstva. Poskusil bom uporabiti nova poznanstva. Poskusili bomo kar se bo le dalo. Nismo še izgubili upanja nad zavarovalnico in mislim, da bo zdaj na njih večji pritisk, ker sem se pojavil v šovu. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.