Magazin
440 ogledov

Marjanca me je čakala

Seksi, zenska, seks, erotika Žurnal24 main
"Gorenjke so zveste punce," mi je pred leti zabičala mama. In njene besede so se vsekakor izkazale za resnične. Vsaj v mojem primeru.

Z Marjanco sva imela kratko, a izredno srčno razmerje. Uživala sva v lepotah narave in se sredi le-te večkrat predala strastem. Na delu v tujini sem to vsekakor pogrešal, niti slučajno pa nisem verjel v to, da bi mi bila po vsem tem času še vedno naklonjena, čeprav sva se imela res rada.

Ko sem se po treh letih vrnil v domači kraj, mi je prva nasproti pohitela prav lepotička pegastih lic in nosu ter nekoliko modernejše frizure, kot jo je nosila včasih. Kratka poletna oblekica ji je prhutala okoli bokov in odkrivala pogled na njene lepe noge. Za vrat se mi je pognala z enako ali še večjo strastjo in me sočno poljubila na usta.

"Noro sem te pogrešala!" Bil sem presenečen in presrečen nad njenim odzivom na mojo vrnitev. Kasneje sem izvedel, da mi je bila ves čas zvesta in da je to deklina, s katero se splača oženiti. Popoldne sva sklenila oditi na samo in se podala v hribe, kamor sva pred leti tako rada zahajala. Ves čas sva se držala za roke, njo pa je nenehno vleklo še bolj k meni.

Ne daleč iz vasi sva se prvič ustavila. Tesno objeta sva se predajala strastnim poljubom, moji prsti pa so sami od sebe spolzeli pod njeno krilce. Njena ritka je bila enostavno prelepa in zdelo se mi je, kot da bi mi lebdela na rokah. Velikokrat sva se že dala dol v naravi, toda še nikdar tako blizu doma, navala najinih strasti se enostavno ni dalo ustaviti. Legla sva v travo, kamor sem prej položil odejo, katero sva vedno jemala s seboj za posedanje in razvajanje. Sam sem ležal na hrbtu, ona pa je s svojo nogo živahno plezala preko mene, me poljubljala po obrazu, z desno roko pa spretno odpenjala moj pas, kasneje pa še gumbe na hlačah in se prebila do tako želenega korenjaka.

"Veš, kako sem ga že pogrešala!?" To sem zelo dobro čutil zaradi njenih dotikov, načina, kako se mu je posvetila, in ne nazadnje dejstva, kako strastno se ga je lotila s svojimi sočnimi ustnicami, ki so kmalu polzele po njem. Nekoliko me je pekla vest, ker ji sam nisem bil tako zelo zvest, a svojo avanturo sem pustil na tujem in se z vsem srcem spet predal svoji Marjanci. Medtem ko je obdelovala mojega korenjaka, sem razmišljal o tem, da bi se z njo oženil in živel z njo do konca življenja.

Misli so se kaj kmalu izgubile v meglici užitka in ekstaze, še posebej, ko je krenila naprej proti meni in se s svojo vlažno in vročično češpljico začela drgniti ob mojega junaka. Dlani sem uprl ob njene čvrste prsi, ki so se nenadoma znašle nad menoj, ona pa je poskrbela za to, da med muco in mojim korenjakom ni bilo več nadležnih spodnjic.

V trenutku, ko je sedla nanj, se mi je pošteno zavrtelo v glavi in pomislil sem, da sem bil verjetno nor, ko sem jo pustil samo in odšel na tuje. Jezdila je kot v dobrih starih časih in dejstvo, da me je resnično čakala in me silno pogrešala, se je kazalo v vsakem njenem vzdihu, nepremišljeni besedi in gibu, ki ga je naredila.

Ne nazadnje tudi v nasladi prvega orgazma in času, po katerem ga je že dosegla. K sreči je to ni ustavilo in je le sladko ječala, medtem ko se je z boki ovijala okoli mene in z občutnimi krči globoko v muci še mene popeljala do nepozabnega vrhunca. "Nikoli več ne bom odšel v tujino," sem ji obljubil. "Če pa že, pa še tebe vzamem s seboj." Njen ljubki nasmešek ji kar ni hotel izginiti s pordelih lic, medtem ko je še vedno prav nežno masirala mojega korenjaka in mi pred oči nastavljala svoje lepe prsi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.