Magazin
830 ogledov

Markovo priznanje: "Ta seks ni bil seks"

mirela, marko Voyo
Marko Javanović, ki je hišo Big Brother zapustil v soboto, pravi, da sta z Mirelo zaključila, saj ni vedel, da ima ona doma partnerja.

Drži, da sta se z Mirelo spoznala že na avdiciji?
Jaz o tem ne smem govoriti.

Zveze pa zunaj ne mislite nadaljevati, kot ste nam povedali VČERAJ?
Zveze definitivo ne. Jaz sem tak, da imam vedno človeški odnos, kar se tiče česa več pa ne.

Je to morda taktika, da bi se Mirela gledalcem zasmilila in da bi jo z glasovi pripeljali do finala?
Vse prej kot to. O tem, kako bi se prikupil gledalcem že v hiši nisem razmišljal, kaj šele izven hiše, kjer imam toliko več opravkov.

Zakaj mislite, da gledalci niso glasovali za vas?
S tem se nisem obremenjeval. Gledalci že vedo, zakaj niso glasovali zame.

Ste v šovu dosegli tisto po kar ste prišli?
V bistvu sem. Sem zadovoljen, ni mi žal, bi ponovil, bila je dobra izkušnja. Želel sem si morda še kakšnega prijatelja, s katerim bi v stiku ostal tudi zunaj. Po videnem, verjetno ne bom, a to je še najmanjši problem. Prijatelje imam zunaj.

Ste si mislili, da sta z Mirelo vzbudila ogromno zanimanja s strani medijev?
Če vam povem po pravici, si nisem še nič pogledal. Dan, dva si bom vzel zase in za prijatelje, nato pa bom pogledal.

Kako pa je mama sprejela vaše spolne vragolije v hiši Big Brother?
Ni ji bilo ravno prav, vendar ne smatra tega za nič takega in je sprejela ravno tako pozitivno kot oče.

Sta se po nedeljskem seksu še kdaj prepustila strastem?
V bistvu že ta seks ni bil seks. Dve minuti ali minuto, tega ne bi označeval kot seks. Po tistem nisva več "seksala“. 

Zakaj le dve minuti?
Mirela je rekla, naj preneham. Ne vem, zakaj.

Mislite, da je bilo to dogovorjeno s strani produkcije in da je to počela le zaradi denarja, ki naj bi ga določeni tekmovalci dobivali za določene stvari, ki jih počnejo v šovu?
Kaj res? Ne vem, to je nova, zanimiva informacija. Zase lahko povem, da nisem nič dobil in ni človeka, ki bi mi ukazal, kdaj bom šel seksat. Grem, ko meni paše. Se pa ne branim nobenega denarja, če bi mi ga dali naknadno (smeh). Lahko pa povem, da se niti nimaš možnosti notri s kom pogovarjati, ki bi ti dal takšno ponudbo.

Torej so bila vaša čustva do Mirele v šovu iskrena?
Seveda so bila, saj sem bil to kar sem. To sva naredila, ker sva midva to želela, ne zaradi koga drugega.

Bi zvezo nadaljevali, če bi bila samska?
Ne vem, ker sem slišal marsikaj. Kot sem rekel, z veseljem bi se usedel z njenim možem in tudi z njo, čeprav ne vem, o čem bi razglabljala. Z njim pa ja, zakaj pa ne.

Hitro ste se ohladili, glede na to, kako naklonjeni ste bili še do zadnjega dne v šovu. Celo številni očitki, da ste copata, vam niso prišli do živega in ostali zvesti sebi ter Mireli.
Točno tako. A ko prideš ven in izveš določene stvari, ki jih nisi vedel ali pa so ti bile prikrite, tudi laži, je drugače. Celo nekaj naj bi govorila čez mene enkrat ali dvakrat, a to sem le slišal, nisem še videl. A ne verjamem nobenemu, dokler ne vidim. Marsikaj sem slišal in ne vem, kaj naj verjamem.

Ko je imela Mirela svoj izpad v masažni kopeli in kopalnici vas ni bilo na spregled, kako to?
Bila je v takšnem stanju, da bilo kdo bi pristopil k njej, ga ne bi ubogala, zato se mi ni zdelo smiselno.

Ste bili pa naslednji dan vseeno zelo razumevajoči glede njenega izpada.
Niti ne vem točno, kaj vse se je dogajalo. Nisem niti spraševal, saj sem si rekel, da bom vse videl, ko bom prišel ven. Drugače sem zelo razumevajoča oseba, a seveda do določene meje. Ona mi je namreč rekla, da ni bilo nič in sem ji verjel. 

Tisti večer, ko sta seksala, pa naj ne bi uporabila zaščite, vas spolno prenosljive bolezni in nenačrtovana nosečnost nič ne skrbijo?
Tako je. Bolezni me je strah, a mi je rekla, da ni seksala s številnimi moškimi, tako da sem bolezni izključil, kar se tiče nosečnosti, pa sem vedno pozoren in ni panike.

Torej niste spustili vanjo, če sva bolj natančna?
Če povem po pravici, vse prej kot to, da mi je prišlo. Brez zadržkov lahko povem, da bi rabil še ohoho časa, da bi mi prišlo, a ona je želela, da neham in sem pač nehal. Da bi sebe zadovoljil, bi rabil še malo več časa.

Že prej ste priznali, da ste bili med ženskami kar priljubljeni, kaj pa po šovu, ženitne ponudbe že dežujejo?
Pet minut nazaj sem šel prvič na Facebook in uspel odgovoriti dvema prijateljema, tako da s tem še nisem na tekočem (smeh).

Zakaj so vam všeč starejše ženske?
Bolj zrelo razmišljajo, pogovori so bolj zreli in tudi vizualno se mi bolj dopadejo. Zakaj? Ne vem, s tem se nikoli nisem obremenjeval in spraševal, tako pač je.

Koliko pa je bila stara vaša najstarejša ljubimka?
O tem ne bi govoril in tudi o številki ne, tako kot sem povedal v šovu. Ženske spoštujem in o tem ne mislim razglabljati.

Kakšni so načrti za naprej?
Rad bi si našel bivališče in šel živeti na svoje, saj trenutno živim pri očetu. Želim si bivališča nekje na obali in pa kakšno zaposlitev, vsekakor.

Sta starša že dolgo ločena, vas je to zaznamovalo?
Bilo mi je devet, deset let in mislim, da sem sprejel tako dobro kot noben otrok. Niti enkrat mi ni bilo hudo in se nisem zjokal. To sem sprejel zelo zrelo in se zaradi tega nikoli nisem zlomil.

Ste imeli kakšen drug travmatični dogodek, ki vas je v življenju zaznamoval?
Ko sem končal dolgotrajno vezo in ko sem se moral postaviti pred dejstvo, da se s košarko ne morem več profesionalno ukvarjati oziroma, da se v tem ne vidim več. To sta dva dogodka, ki sta me najbolj zaznamovala.

 
Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:06 26.april 2016.

    Markovo priznanje: "Ta seks ni bil seksKaj se je zdej tok sramuješ? Ko si bil pa potreben pa druge lepše ni bilo v bližin je bla pa v redu ane? Hinavc.