Magazin
29 ogledov

Marku je dovolj: "Ne me nervirat in pojdi v spovednico"

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Mirela je zaradi sporov s stanovalkami ponovno na koncu z živci.

Dekleta so si ponovno v laseh. Jadranka, Maša in Alma proti Mireli. Neprestano se žalijo, derejo in ponižujejo. Oba tabora sta psihično že povsem na tleh, s tem pa tudi Marko, ki mu Mirelino pritoževanje nad dekleti že počasi gleda čez glavo.

Čeprav je vedno potrpežljivo poslušal Mirelo in ji včasih celo svetoval, se mu sedaj ne da več poslušati prepirov in se raje umakne. Prav tako pa se mu ne ljubi poslušati Mirelinega jamranja, zato jo je med zadnjim pogovorom na to temo večkrat napodil v spovednico: "Ne me nervirat in pojdi v spovednico."

Marko namreč mislili, da se bo Mirela po pogovoru z Big Brotherjem olajšala dušo, a Dolenjka ni tega mnenja. Pravi, da jo BB ne razume in da mu je tako ali tako v interesu, da se stanovalci med seboj prepirajo.  

Komentarjev 5
  • Vesna Dolšak 00:25 22.april 2016.

    Muuuuuuuuu. :)

  • hubertfast 13:47 20.april 2016.

    Naj, dajo to Sašo noter čimprej, da se Mireli do konca strže. Pa da se Saša potem po Mrku vesi, pa da ji Marko klekne, to bi bilo noro.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:22 20.april 2016.

    "Jadranka, Maša in Alma proti Mireli."Uuu kok so zdej mega super ko se kot skupina spravljajo proti eni že tako psihično bolni osebi. Kok so carice. Not!