Magazin
1328 ogledov

Martinina pohotna sestra

seks, par Žurnal24 main
Z Martino sva hodila približno dva meseca in z zvezo nisem bil prav nič zadovoljen. Dolgočasila me je.

 

V tem času se nisva niti pošteno spravila k intimnim zadevam, le dobivala sva se, klepetala in se spoznavala. Vse lepo in prav, ampak dva meseca?! In kaj me je še držalo pri njej? Huh!

Martina je imela očarljivo sestro Mašo, ki je tudi po poklicu sestra. K sreči medicinska in ne cerkvena, čeprav večkrat tako nedolžno pogleda, da bi se je še župnik prestrašil.

Iz dneva v dan bolj se mi je zdelo, da se z mano spogleduje. Spraševal sem se, ali sem se je samo tako navadil ali pa resnično pošilja določene signale s svojimi prelepimi očmi. Kmalu so začeli signali prihajati še od drugod. Globoki dekolteji, vse krajša krila, včasih je prišla v sobo v samih spodnjicah, češ da je prišla samo nekaj iskat. V trenutku, ko se je to pripetilo, sem imel trdega in si obljubil, da ne grem od tam, dokler je ne položim. »Martina sploh ne ve, za kaj jo ima,« je dejala mlajša sestra, ko sva nekega večera končno sedela sama v nekem lokalčku. Hja, Maša pa je vedela. In to zelo, zelo dobro.

Od prijateljice je v uporabo za dva dni dobila njeno najemniško stanovanje. Čez vikend je šla prijateljica domov v Prekmurje, midva pa sva se razkomotila, kot bi bila doma. Njene nemirne roke so ves čas segale po mojem mednožju v želji, da bi se dokopale do tiča, ki je bil zaradi vsega tega ves čas trd. Kmalu se sploh nisva več oblačila in sva po stanovanju hodila gola.

Pravkar sva zaključila enega izmed daljših in glasnejših spolnih doživetij v mojem življenju, ko je prišla za menoj v kuhinjo in me od zadaj zgrabila za tiča, ki je še vedno stal. Odložil sem kozarec vode na pult in se obrnil k njej. Bila je tako lepa, da je niti narisati ne bi mogel. Nisem bil zaljubljen vanjo, le hrepenel sem ves čas po njej in njenem brezhibnem, pohotnem telesu, ki se mi je tako neumorno nastavljalo v vseh mogočih položajih. Prosil sem jo za pol minute, da bi v miru popil vodo, ona pa se je spustila na kolena in korenjaka posesala v usta. »Prav, jaz bom pa po slamici.«

 

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Ni me užalila s to primerjavo, bolj se mi je zdelo smešno. Čeprav mi ga je pošteno vlekla, sem uspel izprazniti kozarec s hladno vodo, nato pa se z rokama naslonil nazaj na pult in se prepustil užitku. Očitno je narava ves dar seksa in poželenje poklonila njej, njeno sestro pa za tovrstne užitke prikrajšala. Zaželel sem si njene ritke in ji to tudi povedal. Pogledala je navzgor proti meni, zožila pogled, tiča pa še kar ni želela izpustiti iz tesnega objema svojih ustnic. Ko ga je, je nemudoma vstala, se zapeljivo sprehodila do kuhinjske mize in mi tako pohotno nastavila svojo popolno zadnjico, da se mi je od poželenja zavrtelo v glavi. S tičem, uperjenim proti njej, sem krenil naprej, ji z rokama občudujoče prešel preko napetih, lepih ritnic, nato pa prijel za korenjaka pri korenu in ga popeljal v nebesa.

 

Kriknila je, se s prsti pošteno oprijela robov velike mize ter z joški legla nanjo. Prav počasi sem prihajal proti njej, se tresel od vznemirjenja, srce pa mi je noro utripalo v grlu. Zdelo se mi je, kot bi mi zmanjkovalo zavesti, a kmalu za tem sem se popolnoma sprostil in polnil njeno pohotno telo s svojim neumornim korenjakom. Ječala je, naj jo dobro obdelam, da ji bo prišlo kot še nikoli, in jo nabijam tako močno, da me ne bo pozabila za vse večne čase. Ni me pozabila in me še vedno pokliče, kadar gre kolegica čez vikend domov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.