Magazin
39 ogledov

Maša iz Big Brotherja: "Videla sem stvari, nad katerimi sem bila šokirana"

maša Facebook
Big Brother. V soboto je iz šova precej nepričakovano izpadla Maša, ki je v ponedeljkovi oddaji Big Brother klub presenetila z izjavo, da z Erikom po šovu verjetno ne bosta ostala prijatelja in da jo prevevajo mešani občutki. Razkrila nam je, zakaj je tako razočarana ...

"Ko izstopiš iz hiše Big Brother, te zasujejo z raznoraznimi informacijami, vidiš posnetke in izjave. Rekla sem, da imam mešane občutke, ker nisem imela dovolj časa, da bi si ogledala celotno zgodbo in dogajanje. Sem pa videla veliko stvari, nad katerimi sem bila šokirana in razočarana, na primer Erikove izjave o otipavanju. Nad tem sem bila res šokirana, saj se to nikoli ni zgodilo. Poleg tega so me neprijetno presenetile tudi izjave iz spovednic in pogovori na vrtu. Vem pa, da me je vedno branil in mi stal ob strani, za kar sem mu tudi zelo hvaležna. Ko bo prišel ven, bova o tem še govorila, vendar dvomim, da bova ostala prijatelja," je za naš portal povedala Maša.

Več o njenih čustvih do Erika, kaj zameri Almi in kaj sta s fantom počela po šovu, si boste lahko prebrali jutri, ko bomo objavili celoten intervju s simpatično svetlolasko.

Komentarjev 1
  • iravadi 07:06 19.maj 2016.

    Kdo je to na zgornji sliki ?