Magazin
1971 ogledov

Maša v Big Brother klubu Eriku zarila nož v srce

maša Voyo
Maša je nagovorila nekdanje sotekmovalce, le Erika in Dragana ne.

Sinočnja gostja Big Brother kluba je bila izpadla tekmovalka Maša. Že med pogovorom z voditeljico oddaje Manjo Plešnar in komentatorjem Tiborjem je namignila, da ima sedaj, ko je zunaj videla nekaj posnetkov, mešane občutke o Eriku in da je prepričana, da po koncu šova ne bosta ostala v stikih.

Da mu je nekaj zelo zamerila, je bilo očitno po vklopu v hišo Big Brother. Maša je svojim nekdanjim sotekmovalcem namenila nekaj besed, le Erika in Dragana ni nagovorila. Erik, ki se je med šovom zaljubil vanjo, je bil vidno razočaran in zaskrbljen.

Da bi nanj pozabila, si je verjetno zaželel Klemen. "Klemen, ti si mene zelo razočaral. Obrekuješ vse povprek in se skrivaš za obrazom poštenosti,“ je izjavila svetlolaska, ki je bila zelo kritična tudi do Jasmina. "Jasmin, nenehno ponavljaš, da si na koncu dneva človek. Zanima me, zakaj se tega pri Almi ne držiš.“ Lepotička pa je imela dobro novico za Mirelo. Povedala ji je, da je govorila z Markom in da je vse v redu.

Komentarjev 3
  • nesehecat 10:39 17.maj 2016.

    važno da ti ne gledaš, ampak komentiraš.. in da morajo vsi vedet da ti ne gledaš in da ti je to bedasto...kdo je zdaj tu nor?

  • pisava 10:31 17.maj 2016.

    aja BB pomeni bebec bedasti

  • pisava 10:31 17.maj 2016.

    a še kdo gleda BB