Magazin
135 ogledov

Mašin fant zanika, da je z avtom zapeljal v Erika

Big Brother Saša Despot
Očitno se strasti med Erikom, Mašo in njenim fantom Davidom še niso umirile.
Po poročanju Slovenskih novic, naj bi fant tekmovalke šova Big Brother z avtomobilom zapeljal v Erika in množico njegovih oboževalcev. Naj spomnimo, da je prijateljstvo med Mašo in Erikom sprožilo veliko ugibanj, a se je svetlolaska po odhodu iz šova odločila, da ostaja s svojo ljubeznijo iz resničnega sveta.
 
Sinoči pa so se stvari pred hišo Big Brother očitno močno zaostrile.  Ko je Erik zapustil hišo naj bi nekdo vanj rinil z avtomobilom in nato zapeljal v gručo njegovih oboževalcev. Ko je voznik izstopil, se je izkazalo, da je Mašin fant, je Erik povedal za Slovenske novice.
 
David Avbelj pa vse obtožbe zanika. "Saj nisem neumen, da bi to naredil. Z Erikom včeraj nisem spregovoril niti besede. Drži pa, da me je njegov brat cel večer provociral, a se na to nisem odzval. Za več informacij pa pokličite Mašo," je bil redkobeseden, a se je kasneje le odločil spregovoriti.

Na finalu smo se pogovarjali z enim od Erikovih bratov, ki je bil malce jezen na produkcijo, saj sam ni smel v zakulisje na stranišče, David pa se je lahko sprehajal, kjer je želel, čeprav z nobenim od tekmovalcev ni v sorodu. Ali gre za istega brata, poskušamo preveriti pri Eriku, ki se na naše klice ne odziva.

 

Komentarjev 1
  • titty 13:30 10.junij 2016.

    David Avbelj je razvajen, prepotenten in bahat velik otrok, ki bi rad bil frajer. Odrasti fantič!