Magazin
65 ogledov

MasterChef: Anka dvakrat zatajila napako, sodniki besni

anka
1/2
Voyo
Šov MasterChef Slovenija je včeraj zapustila Anka, ki je sodnike močno razočarala, saj svoje napake ni priznala.

Kuharji so morali pripraviti vegansko jed. Jelena in Anka sta s kuhanjem začeli pozneje, saj sta imeli izziv. "Naložila sem si veliko dela. Hotela sem se dokazati. Tudi sama sebi sem hotela dokazati, da zmorem,“ je povedala Anka, ki je na koncu zmanjkalo časa za postavitev na krožnik. Ko je svojo jed prinesla pred sodnike, jo je Karim dvakrat vprašal, ali je krožnik po dvigu rok spreminjala. Anka je to zanikala.

Luka in Karim sta jed, čeprav sta vedela, da je Anka naredila napako, poskusila, Alma pa ne. "Kot prvo mora imeti človek vest. Videla sem, da si s pestjo vrgla bučke na krožnik, sedaj so bile bolj skupaj. Mislim, da moramo biti pošteni in priznati svoje napake,“ je bila razočarana žirantka.

"Prepričana sem, da nisem spreminjala krožnika. Sploh ne vem, kdaj bi ga spreminjala. Počutila sem se kot največji tepec. Pravilo sem prekršila in zaslužim si, da grem domov. Ampak tega se ne zavedam,“ je pozneje v joku povedala najstarejša tekmovalka šova.

Luka je sicer njen krožnik pokritiziral z besedami: "Zanič je.“

Na izločitvenem testu je Anko domov poslala Jelena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.