Magazin
360 ogledov

Mavrična pravila sadomazohizma

sLOVErotika
1/5
Gregor Katič
Sadomazohistični užitki imajo tudi svoja barvna pravila.

Sadomazohizem ali S&M je spolna praksa, ki je po svetu doživela pravi razcvet. "Pred 50 odtenki sive je bil S&M veliko bolj prikrit in skrivnosten, knjižna uspešnica pa je ta fetiš približala širši množici. Mi ga želimo še približati ljudem in ga narediti dostopnejšega. Naše produkte prodajamo v gejevskih in erotičnih trgovinah, kamor se gospe upajo stopiti, saj ne gre za pornografijo. Ljudem želimo popestriti spolno življenje," nam je zaupal George D. Ellis, zastopnik fetišističnega butika Black&Blue.

Tovrstna popestritev pa ni poceni. Cene erotičnih ovratnic se gibljejo od 50 do 200 evrov, oprsnic od 70 do 300, za erotično gugalnico pa je treba odšteti vrtoglavih 739 evrov. Ključne so tudi barve S&M-dodatkov, ki imajo predvsem v gejevskem svetu vsaka svoj pomen. Tako s črno ovratnico, oprsnico ali zapestnico sporočate, da vam je všeč S&M, rdečo nosijo privrženci penetracije z roko, modra je zelena luč za seks, bela za ročne užitke, rumena označuje ljubitelje uriniranja, siva pa ljubitelje vezanja. Poleg barvnih dodatkov je ključnega pomena zapestnica. Če si jo nadenete na levo roko, pomeni, da ste aktivni in boste spolne usluge nudili vi, zapestnica na desni pa pomeni, da ste pasivni in da si užitke želite prejemati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.