Magazin
599 ogledov

Med masažo sem doživela vrhunec

seks strast zgodbica Žurnal24 main
Že ves teden sem se počutila odlično, bila sem svobodna in počela sem, kar me je bila volja. Bivši je končno dojel in odšel daleč proč, jaz pa s prijateljico z žura na žur.

Tisti dan sem poležavala doma in tuhtala, kaj bi ušpičila. Želela sem si poskusiti nekaj novega, vznemirljivega, nekaj, česar si pred časom še nisem upala. Nenadoma me je prešinila ideja moje prijateljice, ki pa je to seveda izustila v šali. Sedla sem k računalniku in pogooglala nekaj besed, ki so me pripeljale do oglasa na nekem malo znanem portalu. "Nudim masažo hrbta, ramen, ritke in še česa. Pokliči ali piši … David." Ugriznila sem se v ustnico in se zagledala v fotografijo gladko obrite muce in vrha jezika, ki se je dotikal nabreklega ščegetavčka. Po telesu me je spreletel val pohote, naslednji trenutek pa sem že pisala na objavljen elektronski naslov. "Imam težave s hrbtom. Kdaj lahko pričakujem pomoč?"

seks erotika zgodbica strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Šele ko sem sporočilo poslala, sem se zavedela, kaj počnem. Dobre pol ure sem buljila v zaslon pred seboj, nato pa nenadoma zagledala novo sporočilo. Bil je on in me spraševal po lokaciji. Tresočih se rok sem mu odgovorila in dejal je, da je lahko pri meni čez dvajset minut. K naslednjemu sporočilu je pripel še svojo sliko in v trenutku sem bila preplavljena z adrenalinom. Na njej je bil čudovit, nasmejan tipček izklesanega telesa in z veliko nabreklino v spodnjicah. Sprva sem kričala sama nase, da sem zmešana, potem pa sem do njegovega prihoda obiskala kopalnico in odštevala minute. Ko je pri vratih pozvonilo, sem otrpnila. Nekako sem vendarle zbrala pogum, da sem jih odprla, tam pa zagledala smejočega se tipa s fotografije. Vstopil je in vprašal, kje se bova masirala. Odpeljala sem ga v sobo, se mu prej še predstavila, nato pa je iz torbe potegnil veliko rjuho, z njo prekril mojo posteljo in me povabil, naj se slečem in ležem nanjo.

Slekla sem se do spodnjega perila in mešanih občutkov legla s trebuhom na rjuho. Kmalu sem na golem hrbtu začutila kapljati olje, nato pa so ga njegove spretne roke začele vtirati vanj. Sama sebi nisem mogla verjeti, v kaj sem se zapletla, potem pa kmalu prenehala misliti na to, ko je z roko poskušal objeti moji dojki. Odpel mi je nedrček, ga izvlekel izpod mene, nato slekel še moje spodnjice in nenadoma sem pred njim ležala popolnoma gola. Omenil je, da imam čudovito ritko, in se je lotil s svojimi prsti. Bila sem vzburjena kot že dolgo ne in odkrito sem si želela seksa z njim.
Njegovi prsti so čedalje pogosteje zahajali med ritnici, nato na češpljico in nenadoma sem imela namaščenega sredinca v svoji mali pohotnici. Zadržano sem javknila, kar ga je spravilo v dobro voljo in mi je še globlje zarinil prst v tamalo. Pohota je povsem prevzela moje misli, zato ne čudi, da mi je zlahka privzdignil ritko, sama sem se oprla na kolena in komolce, nato pa sem na vroči češpljici kmalu začutila še bolj vroč jezik. Zares je obvladal zadevo in videlo se je, da ima s tem mnogo izkušenj.

Zasanjano sem zrla v vzglavnik pred seboj, ga grabila med prste in vse glasneje ječala od užitka. Ko je postalo najlepše, je nenadoma prekinil. K sreči samo za hip in za seboj sem jasno slišala odpenjanje zadrge ter slačenje hlač, ki so padle na tla. "Greva do konca?" je vprašal. "Mmm … lahko," Sem zamomljala, kot da tega ne bi pričakovala. Naslednji trenutek sem zadovoljna globoko v sebi začutila njegovo veliko batino, kako izpolnjuje praznino, ki se je zadnje dni prikradla vame. Vzel si je čas in to počel počasi ter z veliko mero občutka. Sledil je meni, mojemu ječanju in mi poskušal ustreči ob vsakem gibu, ki ga je storil. Po nekaj minutah skrajno prijetne, erotične masaže sem doživela vrhunec nad vrhunci in nič kaj sramežljivo na ves glas ječala, kako lepo mi je.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.