Magazin
292 ogledov

Med nogami je imel pravo zverino

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ni minila minuta, da ne bi pomislila nanj. Bil je tako lep, postaven, mišičast in med nogami je nosil pravo baklo. Tako po velikosti, kot tudi po temperaturi, ki se je širila od nje.

Fafanje in ostalo v avtomobilu sem dala skozi že prvi dan, ko sva se spoznala. Bil je neposreden in to mi je bilo zelo všeč. Sovražim tipe, ki mesece plešejo okoli tebe kot mačka okoli vrele kaše. Veš, kaj si želijo, a ti tega nočejo povedati, ali pokazati. Takšnega dam vedno na čevelj, toda Darjan je bil popolno nasprotje.

Po dobri uri poznanstva v diskoteki se mi je ne uho zadrl, če bi se šla dat dol v njegov avto. Ustnice mi je raztegnilo v nasmeh preko obraza in naslednji trenutek me je že vodil skozi gnečo, ven na parkirišče. Kljub pozni uri je bilo zunaj kar nekaj ljudi. Nisva se ozirala nanje, kot tudi ne na parček, ki se je strastno zalizoval na havbi sosednjega avtomobila. Zaprla sva se v njegovega in padla drug po drugem. Z roko sem mu šla takoj med noge in otipala velikansko mrcino, ki je šele vstajala pokonci. Moje momljanje mu je dalo vedeti, da sem super zadovoljna nad tistim, kar sem našla, zato je še toliko bolj samozavestno nadaljeval.

seks par partnerja erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Odpel si je hlače in velikana potegnil iz njih. Bilo je ravno prav svetlobe, da sem lahko videla, s kakšno zverino imam opravka. Presrečna nad kosom mesa v svoji roki sem se spustila k njemu in mu namenila sočen poljub. Bil je trd kot lesen bat, z rokama pa sem ocenila, da tako velikega še nisem imela čast spoznati. Daleč od tega, da bi lahko v usta pospravila celega, a sem se trudila, kolikor se je le dalo.  Vzburjenje zaradi dejstva, da imam pred seboj tako velikega tiča, je bilo silno in pohota v meni se je stopnjevala do točke, ko sem si želela vsega naenkrat. Želela sem si ga pojahati, ga fasati od zadaj in od blizu opazovati vrel izliv, ki bi v loku brizgnil preko mojega obraza.

Vprašala sem se ali nisem morda le preveč spila ali pa sem v kozarcu imela še kaj drugega kot le pijačo. Par ob sosednjem avtomobilu je izbuljenih oči opazoval najino početje, punca pa je svoj pogled še posebej zapičila v velikega korenjaka, katerega sem s težavo obdelovala s svojimi usti. Za hip sem pogledala proti njej in zdelo se mi je, da se smehlja. Želela si je biti poleg, v to sem prepričana, a jo je jezni fant sunkovito potegnil za seboj, ko sem ji pomahala naj pride bližje. Še bolje. Več zame.

Sedež sva vrgla nazaj, jaz sem se nekako skobacala nanj in se spraševala, kako za vraga bom sedla na ogromno mrcino. Držal ga je pri korenu skupaj z modi in ga usmerjal proti moji češplji, ki je pokukala izza hlačk, katere sem potegnila na stran. Previdno sem se z njo naslonila na debelo glavo korenjaka, se nekaj časa masirala na njej, nato pa ga pričela počasi jemati vase. Vsak centimeter se mi je zdel kot da me bo zdaj zdaj preklalo na pol in šele, ko sem ga imela v sebi dobro polovico, sem bila prepričana, da bo šlo.

Še več, postala sem objestna in več kot prepričana, da bolj pohotna še nisem bila. Tesno je zamašil mojo malo pohotnico, iz ust so mi prihajali vse glasnejši kriki in roke, ki so še malo prej stale na njegovem telesu, sem premaknila na zadnjico. S prsti sem si pohotno vlekla narazen svoji ritnici, ter začinila najino spoznavanje z nesramnimi vložki. Videti je bil navdušen nad menoj, me stiskal za joški in veselo nabijal od spodaj vse do zadnjega trenutka, do zadnjega in dolgega krika, ki se je razlegel iz mojega grla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.