Magazin
153 ogledov

Med rjuhe s staro ljubeznijo

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Nista bila prvikrat skupaj, a obema se je zdelo, kot bi bila.

Od njunega zadnjega srečanja je minilo natanko sedemnajst let in ko sta se zagledala pred manjšo prodajalno, kar nista mogla verjeti. Usoda ju je ponovno združila in v njenih očeh je bilo videti, da je zelo vesela njunega snidenja. On se je počutil kot srednješolec, ki je z repom med nogami ušel svoji prvi pravi ljubezni. Priznala sta si, da se večkrat spomnita drug drugega, a življenje ju je odpeljalo naprej, ustvarila sta si družino, a sta se oba tudi razšla s partnerjem. Njegovo povabilo na pijačo je sicer prišlo dolga leta prepozno, a vseeno je pristala. Njunih zaljubljenih pogledov preko mize ni mogel prezreti niti gobčni natakar, ki ju je kmalu označil za golobčka. Nista se jezila nanj, saj sta vedela, da sta videti tako.

Na dan so privreli spomini, čustva in priznanja. Prebudila sta davno zaspalo ljubezen in se nehote pričela dotikati z rokami. Od vznemirjenja je oba treslo po telesu, on pa ji je še enkrat priznal, da je storil napako. Bil je premlad za resno ljubezen, a hkrati je odkrito dejal, da do nobene kasneje ni čutil niti podobno. Njuni prsti so se prepletli in ko je prišel čas za odhod, sta bila žalostna. Obljubila sta si, da bosta ostala v stikih, nista pa si mislila, da ne bosta zdržala dlje kot do tistega večera.

Njeni sms-i so ga podžgali, da je sedel v avto in se odpeljal k njej. Sprva ni verjela svojim očem, potem pa vendarle navdušeno objela fanta, v katerega se je pred leti usodno zaljubila. Poljubila sta se pred njeno hišo in takrat se je spomnil, da se tako strastno nista še nikoli. Ko sta čez nekaj minut sedela na kavču in si zrla v oči, še nista vedela, da bosta doživela raj na zemlji. Ona si je želela, da bi prevzel pobudo, on pa se je držal nazaj tako kot pred leti. Tega se je spomnila, zato tokrat ni želela ničesar prepustiti naključju. Poljubila ga je in legla nanj. Potem se je razkoračila preko njega, ter se za hip dvignila, da bi si slekla majico. Njegove dlani so hitro pristale na njenih mamljivih oblinah, njene ustnice pa znova na njegovih. Zdelo se jima je, kot da bi bila skupaj že od nekdaj.

Z mednožjem je drgnila prebujajočo se zadevo pod seboj in ga pohotno pogledala. Takšne je ni poznal. Morda le iz svojih domišljijskih vložkov, kadar je prišel domov in sanjaril, kaj je izpustil iz rok. Pričela mu je odpenjati hlače in nekoliko zastala, preden je z njega potegnila oprijete spodnjice. »Da vidim, kaj sem zamujala vsa ta leta,« je rekla in naposled potegnila hlače preko čvrstega junaka. Videti je bila presenečena in razočarana. Zbal se je, da nekaj ni v redu in za hip je povsem obstal. »Razočarana sem,« je dejala. »Razočarana, da nisem bila bolj vztrajna, ko si odšel.« Potem je korenjaka vzela v roko in ga s spretnimi gibi povsem postavila pokonci. Ves čas ga je gledala v oči in kar nekaj časa je potreboval, da se je povsem znebil treme. »Ti ga je tvoja kdaj fafala?« je neusmiljeno izstrelila.

Samo odkimal je in opazoval, kako se njena glava pomika navzdol in kako ji vranje črni lasje zakrijejo obraz. Sunek vreline od vrha tiča pa vse do korena mu je sporočil, da ga je vzela v usta. Tako prijetno se ni počutil še nikoli, in ker jo je želel opazovati pri obdelovanju njegovega ponosa, ji je odmaknil lase na stran. Prav nič ji ni bilo nerodno. Pogledala ga je v oči in z jezikom nagajivo obliznila vrh nabrekle glavice. Potem se je z usti še nekajkrat spustila po njem, nato pa zlezla nazaj nanj in mu rekla, naj jo sleče. Z nogo je s kavča sunila svojo trenirko s spodnjicami vred in počakala, da so se njegovi prsti spoznali z vlažno princesko, ki ga je tako zelo dolgo čakala. Potem se je sklonila nadenj, da so se ji joški zazibali nad njegovim obrazom in jih je enostavno moral ujeti s svojimi usti. Tako potreben še nikoli ni bil, in ko mu je prvikrat sedla na tiča, je v mislih že prihajal. Opazoval je njene zibajoče obline nad seboj, občudoval tesno in vročo češpljo, ter grabil za zadnjico, ki je bila po toliko letih še vedno enako privlačna. Vedel je, da ne bo dolgo zdržal in to mu je prebrala v očeh. »Hočem, da ti pride vame. Do zadnje kapljice mi daj vse, mmm …«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.