Magazin
1609 ogledov

Med stegni je visela dolga kača

(Foto: iStockphoto) iStockphoto
Pogled mi je nenehno uhajal na grebenček, ki je bil vedno prisoten na njegovih hlačah.

Ni bilo dvoma, da v njih skriva pravo malo bogastvo. Čeprav mi sicer nikoli ni bil všeč, sem si želela z njim preživeti vsaj eno burno noč.

Imela sem prijateljico, ki je bila noro zatrapana vanj, a on si je izbral mene. Gledal me je, me vabil na pijačo in v obup spravljal mojo prijateljico, ki bi dala vse za to, da bi bila na mojem mestu.

Obljubila sem ji, da ga bom usmerila k njej, saj mene ni pretirano zanimal. Nisem pa ji povedala, da bom to storila po tisti noči, ki sem jo imela v planu. Ker je ves čas skakal okoli mene, mi zares ni bilo težko končati v njegovi mali garsonjeri. Zanimivo, da so ga obdajale majhne stvari. Majhen avto, majhno stanovanje, majhen mobilni telefon … a reč med nogami … to pa je imel gromozansko. Ko sem ga prvič ugledala golega prihajati iz kopalnice in mu je med stegni plapolala dolga kača, sem zajela sapo in se čudila. Spraševala sem se, ali je možno, da človeku kaj takšnega sploh zraste. Ob mojem začudenju se je seveda nasmehnil in legel poleg mene, tako da se je z roko naslonil na moje prsi.

"Kje je tu pravica?" sem dejala. "Da narava nekomu podari takšno zverino, drugim pa vse skupaj nič." Še enkrat se je nasmehnil in me poljubil na usta. Njegovi prsti so se vse čvrsteje oklepali mojih joškov, svojega dolgina pa je čedalje bolj rinil v moje stegno. Z roko sem prešla preko njega in se še enkrat začudila nad njegovo velikostjo.

"Moj Bog, kakšen je šele, ko je v pokončnem stanju?!" To sem izvedela prav kmalu, saj se je pod dotiki mojih spretnih prstov kmalu začel napenjati in kazati svoje čare. Zares je bil velik in ko sem se na njegovem vrhu znašla s svojimi ustnicami, kar nisem mogla verjeti, da sem naletela na takšno mrcino. Kaj več kot zgornjo polovico tako ali tako nisem mogla objeti z njimi, zato sem si pomagala z rokami. Videti je bilo, da je ženskega začudenja vajen, saj je deloval povsem umirjeno in me opazoval pri lizanju njegovega ponosa. Odstiral je moje dolge lase z obraza, da me je bolje videl, nato pa me povabil bližje k sebi. Njegovo roko sem nenadoma začutila na svoji češplji, njegov sredinec pa je kar nekoliko prekmalu izginil vanjo.

 

penis | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Presenečeno sem poskočila in se mu poskušala izmakniti, on pa se ni dal motiti. Vprašal me je, kako imam rada, in odgovorila sem mu, da glede na dolžino njegovega orodja raje sama vodim igro.

Sedla sem nanj in ugotovila, da mi njegov korenjak ponuja užitke, kakršnih še nisem poznala. Ničkolikokrat sem pogrešala kak dodatni centimeter, tu pa je bilo teh več kot dovolj. Ves čas me je grabil za joške in z nasmehom na ustnicah opazoval moje pohotno naskakovanje njegovega silaka.

Zdelo se mi je, da sem na vrhu sveta, da mi lahko pride kadarkoli, in tako je tudi bilo.

Ko sem obležala ob njem in si še enkrat ogledala velikana pod seboj, sem se zavedla, da je moja radovednost potešena, do njega pa nisem čutila ničesar. "Veš, moja prijateljica je noro zaljubljena vate." Skomignil je z rameni, si prižgal cigareto, potegnil prvi dim ter odgovoril: "Očitno ti nisi, sicer mi tega ne bi govorila."

In res nisem bila. Želela sem si videti orjaka, ki se bohoti v njegovih hlačah, in to je to. Naslednji dan sem ga predstavila prijateljici in odšla svojo pot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.