Magazin
14042 ogledov

Meghan in njena mama si nista tako blizu, kot se zdi

meghan markle Profimedia
Meghan in Harry preživljata težke časa, saj se morata privaditi na življenje v Kanadi. Tam pa jima ob strani, kljub poročilom, kako blizu sta si, ne bo stala Meganina velika zaupnica, mama Doria.

Dva vira sta Us Weekly povedala, da si Meghan in Doria nista tako blizu, kot se zdi. Res je, da je 63-letnica edina sorodnica, ki jo je Meghan povabila na poroko in krst sina, a Doria za hčer ni pripravljena storiti vsega. Četudi se je namigovalo, da se bo po rojstvu vnuka preselila v Veliko Britanijo, se to ni zgodilo. Tudi v Kanadi bosta Harry in Meghan živela sama, pravita vira, saj Doria ne namerava zapustiti Los Angelesa, kjer izbranim strankam ponuja tečaje joge. To jo menda tako veseli, da se delu za hčer ne namerava odpovedati.

Situacija med njima se ni poslabšala v zadnjem času oziroma odkar je nekdanja igralka poročena, ampak je bila takšna že od nekdaj. "Ko je Meghan v Torontu snemala serijo Nepremagljivi dvojec, jo je Doria le enkrat ali dvakrat obiskala. Nista si tako blizu, kot pravijo,“ je povedal vir.

Kljub temu pa je paru kot ena redkih stala ob strani in jima bila v oporo, ko sta sporočila, da zapuščata dvor.

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Komentarjev 1
  • Avatar Germilenka
    Germilenka 00:03 09.februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com