Magazin
72 ogledov

Mika me Hansova nabreklina

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Še najbolje sem razumela njegovo nabreklino v hlačah, ki mi jo je ponosno kazal. Videl je, da opazujem in se le nasmehnil, nato pa prisedel bližje in roko položil na mojo nogo.

Sobota

10:30

Jokam kot dež, saj se je zgodilo tisto, česar sem se bala. Kolegica mi je nekoliko hladno dala vedeti, da je zaljubljena v svojega novega fanta in bo verjetno z njim odšla za nekaj dni k njemu.

Kljub temu, da mi je sveto obljubila, da se vrne, pa ji vse manj verjamem. Skušala je biti prepričljiva in me poljubila na usta, a mi je bilo malo mar za to.

S snemanjem smo končali, tudi plačali so že. Ta hip grem lahko kamor koli hočem, a ne vem, kaj bom sama. Tudi ona ve, da se ne znajdem z nemščino, a zaenkrat je najboljša varianta, da ostanem pri Hansu in razmislim, kaj bom počela v prihodnje.

 

14:10

Hans je zelo v redu in mi rad pomaga. Seveda pa bi nadvse rad zlezel tudi med moje noge.

Ležim v postelji in mislim na ljubo kolegico, kar mi vabi solze v oči. Potem se spomnim Hansa in se nasmejim. Morda bi bilo bolje, če bi bila v njegovi družbi, kajti sami se mi bo še zmešalo.

Kasneje bom šla k njemu, morda vrževa kake karte. Razumeva se tako ali tako bolj slabo. Čeprav pa me je nazadnje presenetil z nekaj angleščine.

 

14:40

Hm, kolegica mi je poslala SMS, da je v redu in sprašuje, kako sem jaz. Pravi, da se bo morda vrnila že jutri. Te besede so me močno razveselile in morda le še ni vse izgubljeno.

20:50

Pred kako uro je Hans prišel k meni. Z veseljem sem sprejela njegovo družbo in ugotovila, da se lahko z njim dokaj tekoče menim o raznih rečeh. Še najbolje sem razumela njegovo nabreklino v hlačah, ki mi jo je tako ponosno kazal. Videl je, da opazujem ta del in se le nasmehnil, nato pa prisedel bližje in roko položil na mojo nogo.

Bilo mi je neprijetno, ko mi je rekel, da dobro seksam. S tem je mislil seveda na snemanje, saj je dogajanje ves čas spremljal izza kamer. Verjetno si je mislil, da ne bi bilo nič posebnega, če bi dala še njemu. In res ni bilo, saj mi je bil kar všeč, pa še na slabo voljo sem za nekaj časa pozabila.

 

Grem spat, o Hansu ti pišem jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.