Magazin
35 ogledov

Milan: "Z ženo ni suše tudi po 40 letih"

Milan Planet TV
Včeraj je iz preteklosti v prihodnost pripotoval izpadli tekmovalec šova Bilo je nekoč, 59-letni MIlan.

Kako se počutite nazaj v letu 2016?
Odlično, že notri sem povedal vsem udeležencem, da točno do sekunde in milimetra vem, kaj mi je početi zunaj. Imam kar nekaj zemlje in čebele, tako da delam dan in noč in uživam sto na uro. Tudi notri je bilo perfektno, vendar sem misli, da jih bom več naučil. To je bil tudi moj moto ves čas. Vendar ne prideš do izraza oziroma, da bi jim kaj pokazal, ker ti ne dajo možnosti. 

Kako pa je z vašimi jajci, v šovu ste namreč priznali, da so vas že kar precej ščemela?
Porka madonca, kaj so vse slišali. (smeh) Treba je bilo povedati tudi kakšno domačo. Vsi so se menili, kako si ga mečejo na roko, jaz pa sem imel tovrstne težave le dvakrat v treh mesecih. Ampak takrat sem imel pa tako poželenje, da bi dal vse za žensko nežnost. 

Torej niste tako pogosto "davili purana" kot vaši sotekmovalci?
Lepo vas prosim, saj veste kako to je, ko je človek oženjen že skoraj štirideset let. Sedaj so druge skrbi, čebele, vnučki .. Je pa še vsega dovolj, tako da ni nobene suše, kot bi rekel temu po domače. 

V šovu pa ste osvajali Bredo in priznali, da je poželenja vredna ženska.
Že notri sem povedal, da je poželjiva ženska in vredna greha, a da bi znotraj zganjal kakšno neumnost, to pa absolutno ne.

Kaj pa zunaj?
Ne, to se že dal skozi, dve leti sem živel v Ameriki, celo življenje sem delal kot monter in sem lahko probal vse živo.

Kaj to pomeni, da sta imela z ženo odprto razmerje?
Ne, to ne, da bi bili kakšni skoki, je pa treba potrpeti. Ko prideš domov, je pa toliko slajše. Včasih je tudi potrebno biti lačen, da potem uživaš ob tisti hrani, ki jo imaš rad. (smeh)

Tokrat pa ste iz šova izpadli že drugič, zakaj mislite, da so vam po prvi izločitvi dovolili nazaj?
Kaj vse so po tem počeli, kradli in delali vse sorte prekrške, pa ni noben dobil take kazni kot jaz, ki sem moral iti v forum. Očitno se je nekomu zdela to prevelika kazen za to, da sem vstopil v sosednjo delavnico in so me poklicali nazaj. To res ni bila pravična kazen.

Kako pa komentirate spor za Adisom, takrat ste ga namreč celo označili za nevarnega.
Hudo je, ko je eden sposoben dleto v roke dati in ti povedati, da ti jo je sposoben zasaditi. Bilo je precej grdo, saj je bila že prava živčna  vojna.

Tega psihičnega pritiska je bilo v šovu kar precej, kajne?
Zelo. Jaz sem se sproščal po svoje, saj nisem imel nobenega sogovornika mojih let. Z Bredo se ni dalo pogovarjati. Šele sedaj gledam za nazaj, kako so me okoli prinašali kot konja in mi kradli orodje. Počenjali so bedarije in seveda  te to spravi s tira.

Vam in Milanu pa je veliko tekmovalcev očitalo, da sta menda delala samo takrat, ko so bile prisotne kamere.
Gvido je vrtiljak postavljal dva dni, nato pa je tretji dan prišel Miro in ga postavil pokonci, takrat ni bilo nobene kamere v bližini. Pa konjička, ki sem ga čisto sam naredil. To očitajo tisti, ki niso naredili nič in nimajo ničesar za pokazati. Tudi za Nikija sem mislil, kakšen gradbinec je, pa je vse mene prosil, naj zrežem to in ono. Lepo vas prosim, delal sem prej in po tem, medtem ko so oni vse prekinkali.

Komu bi torej privoščili zmago?
Bi mogel razmisliti. Prej sem bil za Nikija, vendar ko se z njim nekaj pogovarjaš, gleda v tla in vse povsod, odgovora od njega ni, kot da je malo omejen ta pobič. Adis je praktično edini, ki je bil pripravljen dati roko. Njemu bi privoščil,  čeprav je Bosanec, nekateri pa pravijo, da je to Slovenski šov. Moramo jih sprejeti, zato bi zmago najbolj privoščil Adisu.

Kljub vajinemu sporu?
Kljub temu. Poglejte, on je star devetnajst let,kaj sem jaz vse počel pri devetnajstih, da se sploh ne spominjam. Hodili smo po veselicah in zganjali piz******. Tako da so te otroci še kar ok.

Mislite Bosanci, vseeno se zdi, da imate nekaj proti?
Sploh ne, jaz sem tudi delal z Bosancem, muslimanom, pa danes trikrat na mesec do mene pride in mi da roko, da sem ga ogromno naučil. Bosanec, musliman, krasen človek. S tujimi ljudmi nimam težav, če imajo v glavi vse pošlihtano. Če pa nimajo, pa so Slovenci popolnoma enaki. 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.