Magazin
28 ogledov

Mirela bo očitno le imela streho nad glavo

Mirela Voyo/ zurnal24.si
Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha, pravijo in zakaj bi za Mirelo veljalo kaj drugače?

Čeprav vročekrvne Dolenjke že nekajkrat nihče od domačih ni prišel podpret v studio oddaje Big Brother, se je tokrat oglasila njena sestrična Iva in povedala, da Mirelo podpira cela družina in da jo preko Voya spremljajo celo sorodniki v Bosni.

Očitno so se strasti pomirile, saj je Iva v pogovoru z nami pred nekaj tedni povedala, da se Mireli zaradi vročih igric v hiši BB odpoveduje celotna družina kot tudi njen partner Andrej. Potrdila je, da je Mirela odlična mama in da je pravzaprav dovolj stara, da sama presoja, kaj dela, ne zdi pa se ji prav, da ji neprestano naprej mečejo otroke, ki šova, po njenih besedah, sploh ne spremljata. Glede odnosa med Mirelo in Markom je pripomnila, da bo vse jasno po njenem odhodu iz hiše in izdala, da je z Markom že govorila. Pravi, da je Mirela pač Mirela, da nikogar nikoli ne posluša in je vedno zvesta sebi, tako v šovu kot v resničnem življenju.

Med gosti v včerajšnji oddaji pa je bila tudi Erikova sestrična. Dejala je, da je Erika Tamarin prihod zagotovo šokiral, sama pa meni, da je vročekrvna plavolaska še vedno zaljubljena. Manja je v studiu pozdravila tudi Jadrankino prijateljico Tanjo, ki je priznala, da je za Jadranko v skrbeh in upa, da bo premagala vse težave, je pa ponosna nanjo, ker se končno bori kot levinja in je osebnostno prerasla samo sebe.  

Saša | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
Iz hiše se je v solzah včeraj poslovila Saša. V studiu je Manji priznala, da je to pričakovala in da je v hiši veliko težje zdržati, kot je mislila, a se tega zaveš šele, ko si vseljen. V studiu sta jo pričakala starša, kar jo je vidno ganilo.

Komentarjev 1
  • wester62 18:23 07.maj 2016.

    koliko so ji plačali da to pove.kaj ti iz pro plusa mislijo da vsi vesla sisajo. same laži so jih.mirela bo pač imela doma še večji BB kot v hiši.hahaha