Magazin
65 ogledov

Mirela razložila, zakaj ji neprestano "štrlijo nipli"

mirela Facebook
Mirela je Almi razkrila vse podrobnosti svojih lepotnih operacij.

Almo je zanimalo, zakaj se je Mirela odločila za številne lepotne posege. Dolenjka ji je zaupala, da je imela težave s slabo samopodobo in da se v svoji koži ni počutila dobro. Želela si je tako polnih ustnic kot pri dvajsetih, z nosom je imela zdravstvene in psihične težave, s svojimi majhnimi dojkami pa menda ni napolnila niti košarice 75A. "Vse imam na novo, novi život (življenje op. a.)," je povedala Mirela, ki se je za operacije odločila pred dvema letoma, in sicer pri priznanem zagrebškem kirurgu dr. Sinišu Glumičiću, ki je operiral tudi številne naše in tuje zvezdnice. 

Radoživa tekmovalka je svoji mlajši kolegici razložila tudi, zakaj v hiši BB nosi modrček: "Jaz doma sploh ne nosim modrca. Tukaj ga nosim samo zaradi vas, ker mi nipli štrlijo, da ne rečejo: 'Nipli ji štrlijo, ona je narajcana,' v bistvu pa imam sedaj ful občutljive bradavičke."

Alma jo je še vprašala, kdo ji je posege plačal, Mirela pa je malce zmedeno odgovorila: "Kako misliš sama? Pa plačala sem ja, plačal mi je moj Andrej bivši. On je zame želel, da se jaz dobro počutim v svoji koži." 

Komentarjev 10
  • Boris Odreitz 20:05 23.maj 2016.

    saj ni res !Naredil je iz nje to, kar tudi v resnici je!

  • Boris Odreitz 20:03 23.maj 2016.

    krave zabite Drolje jah res nimate drugega kot pisati o Kirbetinah , kriminalcih boirdelih kot največji umetnosti ??? !!!

  • patron 16:38 23.maj 2016.

    se ti sekiraš za njen štrleči kljun, če je ona sama sebi všeč......bruhaha