Magazin
50 ogledov

Miro v Bilo je nekoč znorel: "Pi*** ti materna"

Miro Planet TV/ zurnal24.si
Stanovalci so se spravili na goljufivega Gvida, Miro pa je ponovno povsem izgubil živce in mu namenil par sočnih.

Ekipa rdečih je na dvorišču Gvida obtoževala kraje materiala in sabotiranja naloge, Gvido pa se je delal nevednega in trdil, da je vsaka ekipa dobila polovico materiala. Miro je ob Gvidovih lažeh popolnoma padel ven in mladega gozdarja ozmerjal z goljufom ter mu namenil sočno kletvico: "Pi*** ti materna." Gvido je ob tem dobil še večji zagon za provokacijo in se začel dreti: "Miro pa piz**, Miro pa piz**," medtem ko so se vajenci le glasno krohotali.

Niki je v izjavi na koncu vendarle priznal, da sta z Gvidom skrila material za rdečo skupino predvsem zaradi šale, na nek način pa sta tudi hotela nekoliko onemogočiti nasprotno ekipo pri izpolnjevanju županove naloge.

A Miro je Gvidu hitro vrnil milo za drago. Odločil se je, da ne bo več razumevajoč do nasprotne ekipe in da se bo strogo držal dogovorov, ki sta jih ekipi sklenili za izmenjavo orodja. Blažu je naročil naj Gvidu vzame nakovalo, saj je že potekel čas, do katerega so ga smeli uporabljati. Gvida je vse skupaj vznejevoljilo, predvsem pa je bil jezen na Davida, ki se kot vodja njihove skupine Blažu ni postavil po robu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.