Magazin
18 ogledov

Mišice kot hladen tuš

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vse kaže na to, da se je mišičastim nastopačem čas iztekel. Raziskava je namreč pokazala, da ženske vedno bolj padajo na učenjake in tiste moške, ki znajo poprijeti za delo.

Se vam ob zagorelih postavnežih najprej postavi vprašanje, ali pred ogledalom preživi več časa kot ve? Niste edine. Ker ženske še nismo pripravljene odstopiti od svojega jutranjega obreda pred ogledalom, smo raje izbrale drugačen tip fanta.

V raziskavi, kjer je sodelovalo več kot tri tisoč žensk, jih je tri četrtine odgovorilo, da bi si prej izbrale moškega, ki obvlada popravila v hiši, kot tistega, ki se ukvarja s svojo mišično maso. Devet od desetih žensk je dejalo, da moški, ki so neprestano v telovadnici, na njih delujejo kot mrzel tuš.

Upanje za piflarje
Polovica žensk je priznala, da si ne predstavljajo biti v zvezi z nekom, ki se ne spozna na tehnologijo. "Rezultati so velik udarec za moške, ki računajo le na svojo postavo. Ženske se res slinijo nad Bradom Pittom ali Georgeem Clooneyjem, a v resničnem življenju si želijo sposobnega moškega," je dejal predstavnik podjetja, kjer so izvedli raziskavo. Kaže, da bodo imeli vase zagledani metroseksualci kopalnico na razpolago ves čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.