Magazin
74 ogledov

Mitja Nadižar peti najlepši mister na svetu!

Mitja Nadižar mediaspeed
Na tekmovanju Mister International 2014 je slovenski kandidat Mitja Nadižar uradno postal peti najlepši moški na svetu!

V Ansanu v Južni Koreji se je končalo deveto tekmovanje Mister International. Najlepši na svetu je postal Filipinec Neil Perez, prvi spremljevalec pa Rabih El Zein. Naziv drugega spremljevalca je žirija podelila Čehu Tomašu Dumbrovskiju, tretji spremljevalec je Poljak Rafal Mašlak, za četrtega spremljevalca pa je žirija izbrala Slovenca Mitja Nadižarja. 

Skupno je na tekmovanju v Južni Koreji sodelovalo 29 predstavnikov, je zapisano na uradni strani tekmovanja.

19-letni Nadižar, doma iz Lucije, je bil med najmlajšimi in najvišjimi. Študent ladijskega strojništva je bil maja lani izbran za mistra Slovenije, s čimer si je pridobil letalsko vozovnico za Južno Korejo. A je svetovni izbor Mister International spremljalo veliko zapletov, saj bi moral biti izbor že lanskega oktobra. Nato so določili nov datum za 12. februar, a so zadnji hip tekmovanje iz Seula preselili v mesto Ansan.

Med drugim so se morali tekmovalci predstaviti tudi v nacionalnih nošah, Nadižar se je tako po pisti sprehodil s klobukom in zataknjenim nageljnom.

Mitja Nadižar | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.