Magazin
621 ogledov

Mladenič odstopil od tožbe proti Kevinu Spaceyju

Kevin Spacey
Tožba je sedaj že zgodovina.

Mladenič, čigar imena ameriški mediji ne objavljajo, ker je bil domnevna žrtev spolne zlorabe, je odstopil od civilne odškodninske tožbe proti igralcu Kevinu Spaceyju zaradi domnevnega otipavanja v Nantucketu leta 2016. Spaceyja je ta incident stal igralske kariere.

Odvetnik tožnika, ki je bil v času domnevnega otipavanja star 18 let, Michael Garabedian razloga za odstop od tožbe ni razložil.

Sin bostonske televizijske voditeljice Heather Unruh je trdil, da ga je Spacey nalival s pivom in žganimi pijačami, čeprav tega do 21. leta starosti praviloma ne bi smel uživati. To se je dogajalo v baru in restavraciji Club Car, kjer je fant sicer lahko delal.

Ni še jasno, kakšne posledice bo imel odstop od tožbe za kazensko ovadbo proti Spaceyju zaradi istega incidenta. Spacey se je januarja izrekel za nedolžnega "nedostojnega napada" in nadlegovanja mladeniča.

Spaceyev odvetnik ves čas trdi, da fant laže

Spaceyjev odvetnik Alan Jackson je od začetka primera trdil, da fant laže, da bi od Spaceyja iztožil denar.

Dokler ne bo jasnega kaj več, je lahko razlog za odstop od tožbe, da je fant dosegel zaupno odškodninsko poravnavo s Spaceyjem. V tem primeru lahko preneha sodelovati s tožilstvom in bo padel v vodo tudi kazenski primer.

Lokalni mediji v Massachusettsu sicer poročajo tudi, da naj bi Spaceyjevi odvetniki zahtevali, da fant predloži svoj mobilni telefon, na katerem naj bi bila sporočila v korist tožene stranke.

Telefona pa menda ni več mogoče najti. Sodnik Thomas Barrett jim je sicer dal čas do ponedeljka, naj iščejo in bodo morda le našli, vendar pa je tožba sedaj že zgodovina.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • liliannikky 04:42 06.julij 2019.

    Dr.saguru is truly a real spell caster. DO YOU NEED HELP THEN CONTACT DOCTOR SAGURU NOW VIA EMAIL:drsagurusolutions@gmail.com or WhatsApp +2349037545183 He is the only answer to your problem and makes you feel happy in your relationship.and his also perfect ...prikaži večct in 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 BUSINESS SPELL 7 GOOD JOB SPELL 8 LOTTERY SPELL and COURT CASE SPELL.

  • Avatar Zueliansa
    Zueliansa 01:45 06.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com