Magazin
30 ogledov

Mladi ustvarjalci izdelovali Žurnalčke

zivljenje 02.10.13. Zurnalcek, foto: Katja Stingl
1/7
Katja Stingl
Žurnalova delavnica. Izdelovali smo maskote Žurnalčka.

Maskota. Prejšnjo, deževno soboto smo bili skupaj ustvarjalni, saj smo na delavnici izdelovali maskote Žurnalčka. Mladi ustvarjalci so se prepustili svoji domišljiji in tako je nastala pisana množica precej raznolikih izdelkov, ki so jih ponosno pokazali. "Otroke je pri ustvarjanju težko omejiti, zato smo jim pomagali bolj tehnično, predlagali kakšno rešitev, če so jo iskali, sicer pa smo pustili, da gredo svojo pot," je povedala Lili Mistral iz ustvarjalne trgovine Rayher v Ljubljani, kjer je delavnica potekala.

Dve ustvarjalni urici

Tokrat so otroci rezali, lepili, ustvarjali s papirjem, bleščicami, kamenčki in nalepkami, pridružite pa se nam lahko spet v soboto, 19. oktobra, ko bomo ustvarjali še s kakšnimi drugimi materiali.

Delavnice so namenjene otrokom od 6. do 12. leta, potekajo pa od 10. do 12. ure. Prisotnost staršev pa ni potrebna. "Na delavnici sem se imela super, spoznala sem nove otroke, naredila pa sem kar tri maskote. Eno sem podarila Žurnalu, dve pa sem odnesla domov," je povedala udeleženka Trina.

Vabljeni, da se nam s svojimi otroki pridružite tudi vi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.