Magazin
44 ogledov

Mlečni napitek za 360 evrov

mlečni napitek Shutterstock
V Hollywoodu se je pred nekaj dnevi odprl luksuzen nočni klub, ki ponuja precej drage pijače. Med drugim bodo gostje za mlečni napitek odšteli 500 dolarjev (približno 360 evrov).

Mlečni napitek the velvet goldmine (žametni rudnik zlata) je zasnoval nagrajeni ustvarjalec napitkov Adrianne Biggs, vsebuje pa fino belgijsko čokolado in jedilno zlato. Za piko na i bo kupec na vrhu našel moder kristalni prstan swarovski, ki mu bo ostal kot spominek na dragi nakup. "Gostom smo hoteli ponuditi nekaj posebnega, kar bi lahko vzeli tudi domov. Ta mlečni napitek bo popoln za dekliščine ali posebna praznovanja," je za ABC News dejal lastnik kluba The Powder Room John Arakaki.

"Spomnim se, da sem kot otrok oboževal vrečke cracker jack (nekakšne vrečke presenečenja, op. p.), v kateri te je na koncu čakala nagrada. To sem hotel ponesti na novo raven," je pojasnil zamisel.

Napitek sicer ni na voljo v prosti prodaji, saj komisija še vedno razglablja, ali bodo ljudje za kremasto pijačo pripravljeni odšteti toliko denarja. Tudi če se bodo odločili, da je napitek predrag, pa ga bo Arakaki obdržal na svojem meniju. "Če se bo prodajal, ga bomo stregli," je dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.