Magazin
16 ogledov

Množični naval na LIFFe

(Foto: LIFFe) Žurnal24 main
Do včeraj so organizatorji filmskega festivala LIFFe v predprodaji prodali že 20.800 vstopnic. Vstopnice v predprodaji so na voljo do 9. novembra.

Številni ljubitelji Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala (LIFFe) so se tudi letos odločili za nakup vstopnic v predprodaji. Organizatorji so namreč do včeraj prodali že 20.800 kart. Največ zanimanja je za filme Perzijske rokerske mačke, Overjena kopija, Čudovito, Besa, Podočnik in Potovanje vetra.

V predprodaji lahko vstopnice kupite do 9. novembra, filmski festival pa bo potekal od 10. do 21. novembra. V zadnjih letih v predprodaji sicer izdajo kar polovico vseh vstopnic.

Kot smo že poročali, se letošnjim ustaljenim programskim sekcijam na 21. festivalu LIFFe pridružuje Kino-integral, kjer boste lahko videli kratke eksperimentalne filme. Filmske predstave si boste po novem lahko ogledali tudi v Kinu Šiška.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.