Magazin
23 ogledov

Moj dragi je najboljši

Naredila sem se popolnoma mehko, da me je lahko obračal in premetaval, kot se mu Žurnal24 main
Koliko žensk se lahko pohvali, da je njihov moški najboljši ljubimec? Moj dragi je. Zadnje čase ugotavljam, da je vsak seks boljši. Vsakokrat udari močneje.

Jaz svojega ljubčka kličem kar Cunami. Spominja me namreč na ta pojav, ki izzvan z neko silo udari nazaj še nekajkrat močneje. Tiste dneve, ko me prime, kar je precej pogosto, ga že zgodaj začnem dražiti in se mu nastavljati. On se dela, da ga ne zanimam in mi celo večkrat reče, naj se zresnim. Kaj bi bila resna, ko pa mi ni do resne zveze ali bog ne daj kakšne poroke. Stara sem 21 let in po žilah mi še divja adrenalin, glavo pa polnijo nore ideje. On jih ima 33 in je prav takšen, kakršnega sem si želela. Močan, samozavesten, vodi svoj posel in se tako nikoli ne utruja s šefi in slabim plačilom. Zato sem deležna marsičesa, pa tudi v dobrem avtu se zelo rada peljem. Pravijo, da je pri novem BMW-ju blondinka obvezna oprema. Njegov jo že ima hehehe.
Čeprav je avto star komaj dva meseca, bi vedel marsikaj povedati, če bi znal govoriti: na primer kolikokrat sva se samo v njem zdrla do nezavesti ali kako sem mu ga vlekla na parkirišču pred kinom.

Na vikendu
Najmočneje pa je bilo vsekakor na njegovem vikendu v Kranjski Gori. Tam sva se popolnoma sprostila, mobilne telefone sva takrat vedno ugasnila in se predala užitkom. V hladilniku nikoli ni manjkalo šampanjca. Ob hladnih dnevih je v kaminu prasketal ogenj, da naju ni zeblo, ko sva se slačila pred njim na mehki preprogi. Ne razumite me narobe, nisem z njim samo zaradi denarja, je pa gotovo lepo, da ga ima in ni treba skrbeti za kaj drugega kot za svoj izgled in kako mu ustreči. Ustreči pa sem že od nekdaj znala. Pa postreči tudi.

To je dobro vedel in se je vsakič znova navduševal nad mojo izvirnostjo. Spomnim se večera, ko sem v šali dejala, da si za rojstni dan želim čokoladnega tiča. Čez nekaj minut se je iz kuhinje vrnil s čokoladnim prelivom in nasmehom na ustih. Močno vzburjena sem bila, ko sem mu ga polivala s sladko, temno čokolado, dokler ga nisem popolnoma prekrila. Nato sem se z usti spravila nadenj in si postregla z ogromno čokoladno liziko. Tako dober se mi ni zdel še nikoli, pa čeprav to neznansko rada počnem. Sladko zadovoljstvo je postalo še slajše, kar je občutil tudi sam. On moje češplje ni polival s čokolado, je pa enkrat po njej zlil nekaj šampanjca in jo nato noro dobro polizal. To sva prej videla v nekem filmu in zdelo se nama je vredno poskusiti. Občutek je bil precej hecen z žgečkljivimi mehurčki, ki so se penili med mojimi nogami. Dodatni užitek pa mi je dal njegov neumorni jezik. Uhhhh, pa naj še kdo reče, da se ne izplača takole zabavati.

Tako dober se mi ni zdel še nikoli. © iStock

 
Bilo je vroče
Pred kaminom pa mi je bilo nasploh zakon. Toplota s strani, od spodaj, nato pa še navznoter. Želela sem si njegovega lepotca v sebi, še prej pa sem ga rada dodobra nakurila. Prav počasi sem se spravljala nadenj, ga lizala, drgnila in se odmaknila vsakič, ko sem začutila, da ga ima, da bi me raztrgal. Kaj več kot trikrat ali štirikrat mi ni uspelo začeti in prenehati, spustila sem vajeti, on pa je podivjal s svojim debelim nabijačem.

Naredila sem se popolnoma mehko, da me je lahko obračal in premetaval, kot se mu je pač ljubilo, jaz pa sem neznosno uživala ob njegovih izlivih pohote, ki so mi bili namenjeni. Večkrat sem pristala v kakšnem neznosnem položaju, a vsakokrat se mi je zdelo, da je to tisti najbolj nor položaj, ki sva ga iskala. Vedno me je obrnil tako, da je lahko dobro videl dve svoji največji ljubezni. Lepo gladko češpljico, ki je lačna čakala na svojo porcijo in seveda svojo največjo ljubezen, ki se je tesno stisnjena skrivala med napetima ritnicama. Edino z njim mi to nikoli ni bil problem. Vedno sem bila tako vzburjena, da bi mu dala še v tretjo luknjico, če bi jo imela.

Pravi Cunami

Kot sem že povedala, je postal pravi cunami in mi v mogočnih naletih močno zabijal svojo korenino v drhteče telo. Daleč naokoli ni bilo nikogar, zato sem lahko cvilila in vpila brez kančka sramu. Če bi naju kdo slišal, bi mislil, da snemava pornič. No ja, tudi to sva že počela, a posnetek hraniva samo zase.
Komaj čakam zimo, ko bom spet slonela na oknu, gledala množico smučarjev, kako se spušča po hribu navzdol, medtem ko bo on smučal zadaj med mojima ritnicama vse do snežno belega konca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.