Magazin
119 ogledov

Moja nepotešena soseda Lili

seks Shutterstock
Zdaj sem se že navadil, da moja ljubka soseda Lili vedno obeša perilo, kadar sedim na balkonu in berem časopis ali pa le srebam pivce in mislim na nič.

Že prej sem opazil njene živahne poglede, po ločitvi pa je postala kar preveč očitna. Njena krilca so se iz dneva v dan krajšala, njeni dekolteji pa postajali globoki, da si ji lahko videl skoraj do popka, kadar se je nekoliko nagnila proti tebi. Vedno me je ogovorila takrat, ko je obešala proti mojemu balkonu. Takrat se je morala precej potruditi, da je prijela za najbolj oddaljeno vrv in pripela ščipalko. "Oo, sosed! Kako kaj?"

Leno sem pogledal proti njej in se bežno nasmehnil. Pozdravil sem jo nazaj in se na videz nezainteresiran obrnil proti športnemu časopisu pred seboj. V resnici pa sem imel pred seboj sliko njene razprte bluze in lepih joškic, ki mi jih je tako rada kazala. Vedel sem, da je verjetno razočarana, ker se nisem več ukvarjal z njo in nisem pričakoval, da bo nadaljevala. "Prekleto!" je nenadoma zaklela. Strgala se ji je vrvica in pravkar obešeno perilo je viselo nad spodnji balkon. Ker ga ni dosegla, sem se seveda odzval na njeno prošnjo, da ji pomagam. Prvič sem bil v njenem stanovanju, pričakal pa me je njen zaljubljen nasmešek. Kljub nezgodi je bila videti presrečna.

Prav na hitro sva uredila zadevo, potem pa me ni želela spustiti iz krempljev. Vztrajala je, da pri njej spijem pijačo, in mi natočila pregrešno drag viski. Posedla me je na udoben dvosed na balkonu, sama pa je želela obesiti še zadnje mokre cunje, preden bi se mi pridružila. Vse skupaj je bilo videti kot pretkan načrt. S svojo zadnjico je ves čas plesala pred menoj, se sklanjala daleč preko balkonske ograje, da ji je krilce povsem zlezlo čez ljubki ritnici, in privzdigovala nogo, da bi ja uspel pokukati spodaj. Kar otrpnil sem, ko sem ugotovil, da ne nosi spodnjic. Jasno sem za nekaj trenutkov videl njeno gladko češpljico, ki se mi je nasmihala izpod krila.

Potem se je Lili nenadoma obrnila okoli in sedla nasproti mene. Gledala me je, kot bi preverjala, ali je njena ukana uspela. Moj izraz na obrazu je to vsekakor potrdil in kmalu si je nadela širok nasmešek. Še sama si je natočila pijačo in nazdravila. Njene noge so se ves čas križale in razpirale pred menoj, jaz pa sem mislil le še na njeno lepo mucico med njimi. "Ti baraba ti!" se je zarežala, ko je ujela moj pogled. In potem sem bil jaz baraba?

Presedla se je k meni in dlan položila naravnost na tiča, ki je že pred tem neugodno nabreknil. "Olala!" je zapela in ga začela božati in stiskati s prsti. Potem mi je odpela zadrgo in roko spretno zarinila v hlače. Kmalu sem na svojem korenjaku začutil njen pohoten prijem, še nekoliko kasneje pa so ga že objemale in sesale njene ustnice. Bil sem v sedmih nebesih in s skrajnimi močmi izpil do konca, nato pa se prepustil pohoti moje sveže ločene sosede. Videti je bila povsem sestradana in to me vsekakor ni motilo. Jezil sem se nase, ker sem čakal tako dolgo in se pustil prositi. Z usti in jezikom je počela pravcate vragolije na mojem pokončnem tiču, moje roke pa so končno pristale na njeni ljubki zadnjici. Stiskal sem jo za hlebčka in se s prsti nekako dokopal do povsem premočene lepotičke, ki se mi je pred tem že kazala. Takoj sem zaril dva prsta v vlažno pohotnico in stisk njenih ustnic okoli mojega tiča se je še povečal. Še bolj zavzeto ga je začela obdelovati in ga vmes vrgla še na roko. Njena široko odprta usta so bila v pričakovanju, jaz pa še nisem bil za to. Raje sem jo potegnil nase in z največjim veseljem pozdravil vrelo češpljico, ki se je v hipu napolnila z mojim junakom. Sredi belega dneva sva na njenem balkonu počela vragolije, da te kap. Grabil sem za njeni joški, ki sta poskakovali pred mojimi očmi, ji grizljal veliki bradavici, potem pa se s prsti oklenil njenih malih ritnic, jih pošteno razprl in se še sam poskušal zagnati proti njej. Najina orgazma sta se srečala nekje na poti in nevede sva končala na hladnih tleh, omamljena in potešena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.